hollanda alfabesini okunus yazilisini

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
rojin
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: KONYA
Yabanci_Ulke: NL-AMSTERDAM

hollanda alfabesini okunus yazilisini

Mesaj gönderen rojin »

arkadaslar lutfen bana acil hollanda alfabesini yazilis ve okunusunu tam yazarmisiniz.okullar acilmadan alfabeyi tam olarak ogrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.basta ufoss ablama ve diger tum arkadaslar hepinize cok tsk cok yardim aldim sizlerden .allahta sizlere yardimci olsun isiniz daima yolunda gitsin ben en caresiz oldugum zamanda sinav stresi icindeyken bu site ile tanistim belkide bu site sayesinde ogrendiklerimle suan hollandadayim allah sinava girecek tum arkadaslarimiza basari kapisini acik eylesin tskler hepinize sevgi ve saygilar.alfabeyi bekliyorum tam olarak tsk iyi gunler

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön