esim hollandali ben de hollandadayim

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
heavenali
Beginner
Beginner

esim hollandali ben de hollandadayim

Mesaj gönderen heavenali »

selam arkadaslar
benim esim hollandali ve biz 3 haziran 2006 tarihinden beri evliyiz.Hollandaya oglumun nedeni ile 13 aralik 2007 tarihinde 6 aylik turistik vize ile giris yaptim.yani 13 mart 2008 tarihinden itibaren kacagim.durumum bu. sitede arkadaslarin verdigi avukat recep kose ve diger avukatlarin soylediklerine gore ya belcikadan yada turkiyeden basvuru yapmam gerekiyor.benim sorum belcikadan basvuru yaptigim zaman benim su an burda kacak olmam herhangi bir sorun yaratirmi.yada turkiyeye donecek olsam yine ayni sorunla karsilasabilirmiyim.sitede bazi arkadaslarin hacalimaninda pasaporta kirmizi damga vurduklarini yazdiklarini gordum.buda beni korkutuyor.belcikadan basvuru yaparsak hangi bolgesini onerirsiniz.yardimlarinizi bekliyoruz.simdiden tesekkurler.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

arar_55
Gonullu
Gonullu

Re: esim hollandali ben de hollandadayim

Mesaj gönderen arar_55 »

Af kanunlari cikmisdi resmi legal olanlar ile ilegaller icin lakin bu Belcikada 3 yil oncesi bitti almanya hollandada sona ermis durumda(soylentilerde munkun olsa dahi resmen kirmizi bultenle)geri Gonderilebilirsiniz!!Sesizce Bulundugunuz ulkeden cikis yapip turkiyeden islemlere baslayiniz hic bir Avukat size umut vermesin hatali savunma olabilir!!!!Eger ki Beledilerde Kayitli olmus iseniz kisa 6 aydan fazla ki bununla halen kacak gozukursunuz!!iyi bilgi alinirsa Avukatiniz ind den ki 15% sansiniz olabilir!!Aile cocuk Hastalik Durumlarinda gecici kalma belki olabilir buda risikolo bilginize norma bitmesi halinde ind den cikis 40 euro odeyip alsaydiniz komsu ulkelerden girisde belki iki ulke arasinda davaniza yon verebilirsiniz!!
medya haberlerindeki soylentilerde resmi gazete yayinlari verilmemisdir madde basliklari http://www.ind .nl sartlari gecmekdedir!!
yasal yonen aile birlesimini turkiyeden baslatiniz!!!

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön