Belcika daki Yapancilar icin Tum Haklar ve Sinirlamalar
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Gonullu
-
- Gonullu
-
- Gonullu
-
- Gonullu
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sanliurfa birecik
- Yabanci_Ulke: belcika BxL
Re: Belcika daki Yapancilar icin Tum Haklar ve Sinirlamalar
Kisacasi belcika da artik goc yasasini zorlastirma calismasina Gidiyo diyebiliriz her ulkeden insanlar gelmeye basladi kucuk ulkeler avrupa birligine alindi polonya romanya bulgar gibi ulkeler Diger avrupa ulkelerine goc etmeye basladilar birazda olsa hirsizlik gasp cogalmaya basladi her halikarda artik belcikada yeter deme asamasinda bu benim kendi fikrimdir