BELEDIYE DEGISIKLIGI

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
unknown
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo

BELEDIYE DEGISIKLIGI

Mesaj gönderen unknown »

Merhaba Arkadaslar...
Bi konu hakkinda bilgi alisverisi yapmak istiyorum sizlerle bilgisi olan arkadaslar varsa bilgilerini paylasirlarsa sevinirim..

5.ayda turkiye den aile birlesim yoluyla belcikaya geldim 5 yillik oturumumu aldim Limburg bolgesinde oturuyorum suanda.. Fakat Baska bi bolgeden Turnhout taraflarindan ev tutmak istiyorum bu durumda aldigim 5 yillik oturumda belediye degistirdigimden dolayi sorun cikarmi ? Belediyeden belediyeye cok fark gosteriyor belcikada o yuzden bi kac yerden sorun cikar diye soylentiler duydum sizlerdende bilgi almak istedim bilgisi olan arkadaslar yazarlarsa sevinirim..
Sevgiler..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön