Belçika Vizesi..
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Gaziantep
- Yabanci_Ulke: Türkiye
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: belçika gent
Re: Belçika Vizesi..
Sevgili kardesim akraban belki seni belcikaya getirebilir ama sadece turist olarak 3 aylik filan vize alabilirsin onu da alabilirsen cunku sartlar bihayli zorlasti bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz yani akraban seni cagirip ta sana burada oturum hakki verme aldirma hakki yok hee su yolu deneyebilirsin bi meslegin varsa mesela kuafor belcikadan bi kuafor tanidigin varsa seni isci olarak ister isci olarak gidip oturum alabilirsin ya evlilik yada bu yolu deniceksin arkadasim baska bi caren yok
-
- Beginner
- atabilgin
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
atabilgin arkadasimiz dogru soyluyor dedigimm gibi 3 aylik sure zarfinda gidersin oda bi isine yaramaz tek care evlenmek baska turlu surekli oturum alman zorr baya bi zor hemde ben bile evlenip geldim evlenenlere bile 5 yillik oturum veriliyor yani surekli oturum verilmiyor malesef ki sartlar boyle baska merak ettiklerin varsa sorabilirsin
-
- Beginner
Tesekkur ederim ilginize Ata Bilgin ve Asice, yatti desenize o zaman bu is, beklicez hayirlisiyla napalim, surekli oturum alabilmek icin belli prosedurler varmi peki, bide dil olmadan ne gibi islerde calisiliyo, ben muhasebecide calisiyorum arti, acikogretim okuyorum, meslegim orda calismama elvermiyo malesef, ne onerirsiniz, gidecegim yerde fransiz bolgesine dusuyo, ve bu dili biliyosunuz ne kadar zor oldugunu, tavsiyeniz oneriniz varmidir bunlar icin,is vs.?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
evlendiginde gelirsin sana 1 yillik veya 5 yillik oturum verirler yani surekli oturum alnam da kolay degil dil bilmeden is konusuba gelirse insaat islerinde calisabilirsin veya domuz fabrikalarinda et fabrikalarinda calisabilirsin firansizca da filamancaya bakarak biraz zormuss orada iyi bi isin varsa buralara hic gelme derim