hollanda dan belcikaya gecis
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: bingöl
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
- İletişim:
hollanda dan belcikaya gecis
arkadaslar yardminiza ihtiyacim war..yardimci olursaniz sevnirim..ben turistlik vizeyle 3. kez hollandaya gelmis bulunuyrm kiz arkadasim hollandali yakinda da belkicya gecip orda basvuru yapacagiz oturum icin,ev tuttuk hollandaya yakin bir yerde belkicya bolgesine gecip basvurumuzu yapacagiz..evlilik yapmadan basvuru yapabilirmiyiz??? ve butun bunlari yaparken belcikadan oturum almak ihmitalimiz warmi?? simdiden tskler yardimci olursaniz sevinirim.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: erzurum
- Yabanci_Ulke: hollanda,,antwerpen
Re: hollanda dan belcikaya gecis
arkadaslar bende antwerpene tasindim...ama hala adresimi yazdiramadim..benim EG verblijsvergunningen var (hollanda suresiz oturum) benden belediye arbeidskaart istiyor...bende suan sadece ev kontraati var...adres yazilmam icin is kontraatimi lazim..yoksa ?kontraat olmasa yazilamammi?bilgisi olanlar lutfen cevaplasin..saygilar
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
arkadasım daha oncede forumda yazmıstım, esı antwerpende olanlar harıc yanı zorunlu haller dısında antwerpen ı tercıh etmeyın dıye. özelıkle hollandadan belcıka yolunu denemek ısteyenler ıcın soyluyorum bunu. cunku burası buyuk bır sehır ve herkes buraya akın ettıgınden mıdır yoksa kasıtlı olarak mı bılınmez ıslemler cok yavas ılerlıyor. en basıt ornek ben 1 ay max 2 ay ıcınde almam gereken oturum kartımı 6 ay sonra aldım. bır polıs kontrolu ıcın 3 ay bekledım. polıste aldıgım kagıtla evraklarımı teslım etmek ıcın telefon actıgımda bana 3 ay sonraya randevu verdıler. kartı almak ıcın bı okadar daha beklemıyım dıye 97 euro vererek 3 ıs gununde alma tercıhını kullandık
not: normal presedurde 15 euro verılıyor bekleme suresı ortalama 1 aydır ama bız okadar bekledıkten sonra kartın 1 ay ıcınde gelcegıne pek ınanamadık.
ayrıca sorunun cevabınıda verıyım belcıkadan oturum alman ıcın ısın olması sart ama bu ısın ıllakı belcıkadan olması sart dııl
not: normal presedurde 15 euro verılıyor bekleme suresı ortalama 1 aydır ama bız okadar bekledıkten sonra kartın 1 ay ıcınde gelcegıne pek ınanamadık.
ayrıca sorunun cevabınıda verıyım belcıkadan oturum alman ıcın ısın olması sart ama bu ısın ıllakı belcıkadan olması sart dııl
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: erzurum
- Yabanci_Ulke: hollanda,,antwerpen
slm kardes ozl .....saol cvp icin.....yani ben hollandada calismis olsam isim var oluyormu?hollanda is kontraatini kabul ediyorlarmi?benim tek istegim belediyeye kendimi yazdirmak,,,yani isimiz olmazsa belediye yazmiyormu?
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
Hollanda'da olan ısınle dedıgım gıbı belcıkaya yazılabılırsın fakat bu da yazan kısının ınsafına kalmıs. Onları neden belcıkaya geldıgın konusunda ıkna edebılmen onemlı.Mantıklı bıs seyler soylemen gerek yoksa esını getırmek ıcın bu yolu sectıgını anlarlarsa hıc hakları olmadıgı halde zorluk cıkartabılırler.
2009 Ocak :Basvuru