slm arkadaslar hollandadan bir türlü basvuramadik ve belçika yolunu arastiriyoruz
hollandadan olmayıpta belçika yolundan vizesini alıp belçikaya yerlesen arkadaslardan yardım istiyorum..
-hollanda belediyesinden kaydını alıp belçikada bir belediyeye kayıt yaptırılıyor sanırım ve ilk oturumun süresi ne oluyor ? ayrıca hemen vize basvurusu yapılabiliyormu forumda gezindim 5 ay sonra 5 yıllık oturma iznini aldıktan sonra vize basvurusu olabiliyorus (sanırım)
belçika dan halletmek yani hollandadan belçikaya geçipte uzun bir zaman alıyormu..
beni aydınlatacak arkadaslara tessekr ederm
belçika dan basvuru
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: sakarya
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: belçika dan basvuru
Belcikadan basvuru topigi var kardesim,Belcika bolumune bak sen,
orda yaklasik her soru ve cevabi var,yorumlari dahi okursan
guzel bir karar verirsin.Sonra sorun olursa tek tek sor.
Herkes yardimci olmaya calisir.
orda yaklasik her soru ve cevabi var,yorumlari dahi okursan
guzel bir karar verirsin.Sonra sorun olursa tek tek sor.
Herkes yardimci olmaya calisir.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Aksaray
- Yabanci_Ulke: belçika