Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
Re: 162 günnnn...... ( vizem cikti )
yok prenses yok hıc bı tık bıle yok bodrumdayım suan calısyorum ne yapımm bekle bekleeeeeeeeee nereye kadar
-
- Mezun-BE
Hayirli olsun.hosgeldin umarim sende 3 ay sonra hevesin gecince bizim gibi depresimler kervanina katilmazsin
senin yasin hepden kucun gerci henuz pek biseyin farkinda olmazsin bizden sanslisin oyuzden gez dolas eglen yasamana bak prenses 25 den oncede dil ogrenmedende cocuk yapma sakina kaynanana uyma kaynanan isterse soylersin kendi dogurur nede olsa oda gencmis
etrafindaki tr den gelen turk gelinlere bak sende bizim gibi ithal gelin oluyorsun bize burda ithal gelin diyorlar ama yuzumuzu demiyorlar kisss arkamizdan diyorlar duyarsan sasirma
hemen hemen hayatlari aynidir sen onlardan olma yoksa eve hapis olursun
istersen benercanada sor
umarim prensesligin benimki gibi uzun yillar surer ben 33 yasinda evlendimde
benden sana tavsiye ister al ister alma sen bilirsin.Yeni hayatinda basarilar dilerim.

iyi seyler onu en az beklediginde olur.
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
merhaba arkadaslar biseler sormak istiyorum ben suan hollandadayim pazar gunu belcikaya gidecem belcikada yapmam gereken bise varmi mesela okula gitmek mecburmu hepsini bilmek istiyorum bilen birisi varsa yazarsa sevinirim
-
- Mezun-BE
prensesss kizz sana hosgeldin hayatinda basarilar diledik vizen cikmis hayirli olsun dedik sende varya tesekkur bile etmeden basladin sorulara biliyorum ama kizdim sana cevap vermicektim ama hadi neyse ufakligina sayiyorum
kizz senin kocan kaynanan bilmiyormu bu isleri kanunlari sen arastiriyon?benercan geleli 7 ay ben 9 ay oldu kurt olmamiza az kaldi
kizz okula kimse zorlamiyor seni sadece is aramak icin vdba ye yazilirsan yani isci bulma kurumuna onlar yollarlar seni okula ona hic yazilma simdilik yoksa is bulduk yatma gel calis diye durmadan evrak yollarlar,simdi sen zaten okula gidemezsin okullar kapanmak uzere eylulde acilacak tekrar sana tavsiyem hafta icin 4 gun sabah 9 dan 12 ye kadar olan okula git haftada 2 gun aksamlari 3 er saat olanda cok zor ogrenirsin simdi eylule kadar yan gelip yatacaksin yani gezmene bak sakin bu arada canin SIKILIPDA cocuk yapma yoksa tum hayellerin suya duser !!!sosyal okullar var kultur okkullari belediyeden onu sorun turkce konusan bir ogretmen sana belcikada yasami anlatiyor burada kolayliklari tanitiyor bu boslukda ona katilabilirsin eger simdiki boslukda katilazsan ilerde belediyeden zaten seni tespit edip eve kultultur okuluna katilman icin davet yollayacaklar o zaman iki ayagin bir pabuca girmemis olur bence simdiki boslukda yapsan senin menfatine gitmezsen ilerde duyduguma gore 2 bin euro cezasi varmis.birde oturmunu kartini alir almaz sis kartini cikar elinde olsun burada hasta falan olursan sis kartin olmazsa ozel parali olunca cok para altindan kalkilmaz dikkat et bugunun isini erteleme sakin SIKISINCADA bize ulasirsin buradan mesele benercan ile bene arada bir bulusuyoruz ortak bir noktada senlede bulusuruz belki bir gun kismet kendine iyi davrana prenses kimsenin seni uzmesine izin verme.

iyi seyler onu en az beklediginde olur.
-
- Gonullu
tskler nil
-
- Gonullu
slm arkadaslar persembe gunu polis geldi bizde hemen cuma gunu hollandaya geldik.polis eve bakti mutfagi ve mutfak masasini
yiyecekleri gormek istedi.banyoya bakti soyle bi resimlerimize bakti.esime isini sordu maasini sordu sonra bisiler yazdi bende imzaladim kagidi gitti.isalla esiminki gibi kolay cikar 5 aylik gelmisti 1 ay sonrada 5 yillik gelmisti isalla oyle olur kendinize iyi bakin

- alper68
- Mezun-BE
ınsallah prenses oyle olur bız daha baslayamadık bıle yolun basıana
-
- Gonullu
baslarsin alper kafana takma ya cozi ye polis geldimi haberin varmi?
-
- Gonullu
slm arkadaslar belcikadaki eve mektup gelmis 2 eylulde oturum icin cagirmislar obirhafta bi gidcem belcikaya neyse alper nehaber bi gelisme varmi???
- alper68
- Mezun-BE
hıcbır gelısme yok beklıyoruz canım cok sıkılıyoo artık bıktım yaaa 8 ay bı hafta oldu