48 gun sonunda vizem çıktııııııııı

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
nevilen
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen

Re: 48 gun sonunda vizem çıktııııııııı

Mesaj gönderen nevilen »

Pasa pasaport geldi mi?

efsane23
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: elazig
Yabanci_Ulke: belçika antverpen

Mesaj gönderen efsane23 »

slm aleykum benım bı sorum olucak cevaplarsanız mınnettar kalırım ben 3 aydır vıze beklıyorum

eylul a5de dofi sayfasında Uİtstel yazdı ve o gun iks beni arayıp mulakata gireceksiniz dedi 18 eylulde mulakata girdim mulakatı artık yazılı alıyorlar 21 eylulde esime dofiyi arartırdım ordakı telefona bakan kısı mulakat kagıdı gelınce cevap verıcez demıs yaklasık 2 hafta oldu hala kagıt oraya yollanmamıs bende iks yi aradim bilgi almak telefona bakan bana gerek duyulmassa gonderilmiyor dedi acaba vizenin cıkması daha uzun surermı yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkur ederim yardımınız ıcın

efsane23
Beginner
Beginner

burda pek cvp veren kalma mıs kolay gelsın

rottenboy
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: trabzon
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen rottenboy »

hayırdır kardes senın vızen ne vızesı? mulakata gıren ılk senı duydum acıklarmısın

efsane23
Beginner
Beginner

benımkı belcıka aıle bırlesim vizesi 29,06,2009 basvuru 15,09,2009 mulakat girdim herhan gbibi evrak eksıgı yok esim belcika vatandasi calısıyor evimiz var her sey tamam yani benım ogrenmek ıstedıgım acaba kadar ne kadar zaman surer bu mulakattan sonra vizenın cıkma sı 20 gun oldu mulakata gırelı ama dofi sayfasında hala beklemede yazıyorn bı cevap yazıp beni rahatlatırsanız mınettar kalırım tskler

ferhat
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: belçika

Mesaj gönderen ferhat »

kardesi kusura bakma ya .siteye uzun zamandir yeni girdim.elimizden geldigi kadar yardimci olmaya seni aydinlatmaya calisiriz.belki suanda vizeni almissindir cok zaman olmus bana yazali ama ben genede sunu soylemek isterim sana .bikere esin belcika vatandasiymis mulakata girmen yani senden muklakata giricen demeleri cok sacma.cunki esi ab vatandasi olanlardan mulakat istenmiyor.tek secenek kaliyor.eger senden mulakat istedilerse ve esin ab vatandasi ise kesin bi acik gormuslerdir diye dusnuyorum.ama hic merak etme mulakat cok uyudrma.mulakattan sonra tahminimce 1 ay icinde vizen gelir.hic umutsuz ve uzgun olma.kesinlikle vizen cikar.adim gibi eminim.bu devrelerden bende gectim ve benim durumum cok daha vahimdi.tek rar soyluyorum kendini hic uzme ve kafana bisi takma.belkide vizen cikti eger cikmadiysada eli kulaginda kardesim.bana guven.hadi Allaha emanet ol kolay gelsin

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön