VİZEM CİKTİ GALİBAA
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
VİZEM CİKTİ GALİBAA
SELAM arkadaslar dofide degisen bise yok ama İKS baktim pasaport ups ye teslim edildi yaziyor UPS nin sitesine baktim pasaport teslim alindi yaziyordu simdi baktim 34-pilakali bir aracla gece 22:30 itibariyle kayseri subelerine teslim edilmek uzere yola cıltı yaziyor ama vize verildim aceba sevindim ama bosamı doluyamı sevindim bilmiyorum yarin olsun bakalım sevincimi veya uzuntumu sizlerle paylasırım iyi geceler ALLAHA emanet olun ALLAH herkesin yarve yardimcisi olsun İNSALLAH
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Re: VİZEM CİKTİ GALİBAA
Hayirlisi insallah Arkadasimmm
Gonlunu ferah tut

Gonlunu ferah tut
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
ınsallah hayırlı haberdır arkadasım
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
- Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
- İletişim:
Alle goede dingen komen langzaam..
-
- Beginner
tesekurler arkadaslar saolun yabancılar polisini aratmadim esimede supriz yapmak istiyorum yarın oyle sonu elimde olurmus pasaport bakalım isnsallah cıkmıstır vıze allah herkesin yardımcısı olsun yarın gelismeleri yazarım hayırlı aksamlar
-
- Beginner
selam arkadaslar vizem cikmis bugun aldim cok sukur site bir mezun daha verdi herkese ayri ayri tesekurler yardım larınızdan cok faydalandim ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN ALLAHA EMANET OLUN carsamaba gidecegim kısmet olursa ordan gire bilirmiyim bilmiyorum giremezsem hakınızı helal edin ALPER68 arkadasım insallah seninki yakın gunde cıkar bunu canı gonulden rabbimden diliyorum cok bekledin hakkındır İYİ AKSAMLAR
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
allah razı olsun arkadasım ınsallah yakınzamanda bende hayırlı bı haber yazarım buraya ıns goruruz o gunu
-
- Beginner
ALPER gardasım gonlunu ferah tut yakında mutlu haberi alırsın allaha emanet ol