bana yardım edecek biri varmı? ( iks randevusu evrekalar)

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
MİRAL
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: bursa
Yabanci_Ulke: belçika

bana yardım edecek biri varmı? ( iks randevusu evrekalar)

Mesaj gönderen MİRAL »

nisa_su
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: KoNYa_MeRKeZ
Yabanci_Ulke: BeLCiKa_AnVeRS

Re: bana yardım edecek biri varmı?

Mesaj gönderen nisa_su »

evraklarin tam ise bildigim kadari ile mulakat yok demektir.zaten evraklarini belcikaya faxliycakalr onay belcikadan gelecek.haftaya esin veya sen arayarak sorabilirsiniz vizeyin durumunu.bence korkulacak 1 durumun yok.hayirli haberini bekle derim ve turkiyenin tadini cikar.

ferhat
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara

Re: bana yardım edecek biri varmı? ( iks randevusu evrekalar)

Mesaj gönderen ferhat »

korkulacak bi durum yok arkadasim.mulakata cagirmamislar seni.normalde evraklari teslim ederken bir yada iki gun sonra mulakat oluyor.esin belcika vatandasi oldugu icin sanirim mulakat yapmamislar.ayrica bayada olmus evraklarini vereli.telefon ederek durumunuzu ogrenebilrsiniz.insallah bi sorun cikmaz ve sevdiklerine kavusursun.

MİRAL
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen MİRAL »

nisa_su
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: KoNYa_MeRKeZ
Yabanci_Ulke: BeLCiKa_AnVeRS

Mesaj gönderen nisa_su »

evet bazilarinki 1 haftata bazilari 1 ay bazilari 3. ve 8 ayda cikan bile var.ben bunu sordumda istek yapan kisinin aylik gelir ve gideri ile alakali demislerdi ayligi iyi olanalrin 1 haftata cikarmis.ama sunu iyi bilin son gulen iyi guluyor.bizzat kendim ornek gosteriyorum 5 yil bekledim turkiyede hollandadan istegim cikmadi sonra belcika yolunu tuttular 2 ayda istegim cikti.ve gercekten son gulen iyi guluyor.allahim hepinize eslerinizle 1 an on,ce kavusmanii diliyorum.pes etmek yok yola devam :)

MİRAL
Beginner
Beginner

Mesaj gönderen MİRAL »

Kullanıcı avatarı
unknown
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo

Mesaj gönderen unknown »

Belcika uzerindeki mulakat sistemi kaldirildi 1. ayda artik yapilmiyor.Evraklarin tam ise IKS sirketine teslim ettigin zaman 0212 340 44 32 numarali hatti ara ve dosya numarani iste iks den.Daha sonra http://www.dofi.fgov.be/nl/1024/frame.htm adresinden soldaki Consultatie visumdossier yazan yere tikla ve nereden basvuru yapmissan orayi secip dosya numarani altina yazip kontrol edebilirsiniz. Yaklasik olarak dofiye ulastiginda 1o hafta sonunda sonuc aliyorsunuz fakat suan sezon tatili oldugundan yavas islem yapiliyor
ALLAH yardimcin olsun benim daha yeni cikti 1 hafta oldu geleli 5 ayda sonuc aldim beklemek zor ne diyeyim duacinim..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!

efsane23
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: elazig
Yabanci_Ulke: belçika antverpen

Mesaj gönderen efsane23 »

slm ben 29 haziran da vize basvurusu yaptim eylul 15 de mulakata cagirdilar artik sozlu mulakat deyil yazili veriliyor geldikten sonra esime dofiyi arattim dofi o mulakat kagidini bekliyoruz demis ondan sonra cevap vereceklermis bugun iks yi aradim bilgi almak icin ama herhangibi bi ssey soylemiyorlar bana yardimci olursaniz sevinirim esim belcika vatandasi

zeyna
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: ankara
Yabanci_Ulke: Belgium

Mesaj gönderen zeyna »

12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...

efsane23
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: elazig
Yabanci_Ulke: belçika antverpen

Mesaj gönderen efsane23 »

tabi eyer bi yardımım olucaksa bende cok mutlu olurum zeyna ama burda nasıl baslık acılıyor onu bılmıyorum

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön