iyi hal kagıdı hakkında
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: belçika=hasselt
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
Re: iyi hal kagıdı hakkında
O iyi hal kagidini ankaradan basvuru yapiyorsan Ankara Adli sicil kurumundan alman gerekiyor.Normal alinan adli sicil kagitlarini kabul etmiyorlar bilginiz olsun..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
-
- Beginner
- Yabanci_Ulke: belçika=hasselt
- unknown
- NT1
yok kinali iks basvurusunu ankaradan yapiyorsan ankara adli sicil kurumundan alicaksin apostilk felan sana sorun olur ugrastirirlar seni
Bilgi almak icin istersen tam olarak ara bi iks yi tam bilgi alabilirsin.. Kolay gelsin.
Bilgi almak icin istersen tam olarak ara bi iks yi tam bilgi alabilirsin.. Kolay gelsin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
Bende Istanbuldan basvurdum ocak ayinda. Herkesten bu belge istenirken benden ve yine Istanbuldan basvuran Muzaffer abiden boyle bi belge istemediler.Suan ikimizde Belcikaya geldik.
Suan durum degismis olabilir iks nin dedigi gibi bulundugun ilden alman yetebilir.Biz Ankaraya bagli olmadigimiz icin bulundugunuz ilden demislerdir. bu nedenle Ankaraya gitmene gerek oldugunu dusunmuyorum.
Sicil kaydi zaten mantiken son seneyi kapsamazki gecmisinde sicilinde islenmis bisi varsa onu yazar yoksa zaten ne yazcak.
Iks yi ara detaylica tekrar sor. Baktin cevap seni tatmin etmedi ve ya anlamadin mi? kapa telefonu tekrar ara. Nasilsa ayni kisinin cikmasi biraz zor
cekinme
Suan durum degismis olabilir iks nin dedigi gibi bulundugun ilden alman yetebilir.Biz Ankaraya bagli olmadigimiz icin bulundugunuz ilden demislerdir. bu nedenle Ankaraya gitmene gerek oldugunu dusunmuyorum.
Sicil kaydi zaten mantiken son seneyi kapsamazki gecmisinde sicilinde islenmis bisi varsa onu yazar yoksa zaten ne yazcak.
Iks yi ara detaylica tekrar sor. Baktin cevap seni tatmin etmedi ve ya anlamadin mi? kapa telefonu tekrar ara. Nasilsa ayni kisinin cikmasi biraz zor

2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
- unknown
- NT1
Istanbul dan basvuru yapanlar icin istemiyorlar o adli sicil kagidini ankaradan alanlarda apostili yaptirsinlar mutlaka onu mutlaka soruyorlar..
Istanbul icin iks yi arayip bi daha sormakta fayda var bence bi sorun tam emin olduktan sonra gidin sonra orada perisan olmayin..
Sansiniz bol olsun..
Istanbul icin iks yi arayip bi daha sormakta fayda var bence bi sorun tam emin olduktan sonra gidin sonra orada perisan olmayin..
Sansiniz bol olsun..
- atabilgin
- Mezun-BE
- Yabanci_Ulke: belçika-zele
- muzaffer
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen/Noord
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: Belgium
12 ekim 2009 iks'ye evraklarımı teslim ettim.
12 ocak 2010 vizem cikti...
12 ocak 2010 vizem cikti...