hollandadan belcikaya gidenlerden( lutfen yardim)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: erzurum
- Yabanci_Ulke: hollanda,,antwerpen
hollandadan belcikaya gidenlerden( lutfen yardim)
merhaba arkadaslar benim hollandanin (EG-verblijfsvergunning voor langdurig ingezetenen) yani suresiz oturum var,,, suan antwerpene tasindim bir hafta oldu...belediyeden adres yazdirmak istiyorum oturdugum evin...ben bu oturum kartimla yazilabilirmiyim,,ve is bulup calismak istiyorum,,,benim gibi bu kartla gidenler oldumu bu sitede?eger bilgisi olan varsa lutfen yazsin.....saygilarla
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: erzurum
- Yabanci_Ulke: hollanda,,antwerpen
Re: hollandadan belcikaya gidenlerden( lutfen yardim)
arkadaslar yokmu hic benim durumum da olan bir kisi...hollandadan belcikaya gelmis kimse yokmu bu site de? eger varsa lutfen yazsin ,,belediyeye nasil yazilacammm???