arkadaslar ben hollandaya 2 kez daha once gelmistim.kendim turizmciyim.marmariste casliyordum..neyse iste bu son gelisimde burda kizarkadasimla birlikte yasama karari aldik ve butun arastirmalar sonucu belcika essen de evlenmeden sinava girmeden basvuru yapabilecegimizi ogrendik ve neticesinde kiz arkadasimla essen de ev tutup oraya gectik..iste butun kagitlarimiz iceri verip basvurduk ve polis geldi eve.eve bakip gitti(yani gelisiyle gidisi bir oldu hic bir seye bakmadi sadece bizi gordu giti) ve size ait olan dosyalari internete koyup size email atacagiz dedi ondan sonra belli olur 2 gun sonra da emaill geldi sizi imza atmaya bekliyorus diye iste bende kizardasimla beraber gittik belediye ye imzalari atik ve 5 aylik oturum kartimi aldim...haa bu arada ben burdan kac defa baktim ve cok abartili bir sekilde anlatiliyor yani hic ole birsey yok hersey yok cabuk oldu ben 1 hafta icinde aldim kartimi aldim..yani arkadaslar fazla korkmasin tereddute girmesinler yonetici arkadaslarada sesleniyoru bizim daha arastirma yapsaniz daha iyi olur zira ben burayi gorup okuduktan sonra hic sansimin olmadigini dusunmustum ama sonra herseyi iceri verdikten sonra herseyin daha kolay ve zor olmadigini anladim....tum arkadaslara basarilar umarim hersey gonlunzce olur
Yonetici arkadaslara sesleniyorum diye yazmissiniz.. Siz sanirim konulari tam okumadiginiz icin umutsuzluga kapilmissiniz.. Bu forumda ben gormedim iste soyle olumsuzluk oldu boyle olumsuzluk oldu diye.. Siz 1 haftada 5 aylik almissiniz ben 2 haftada 5 yillik oturum aldim bence biraz konulari dikkatli okursaniz hem konuyu acan kisilere karsi haksizlik etmemis olursunuz hemde karsinizdaki insanlari kirmamis olursunuz..
Iyi Forumlar..
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
yoo bence yaniliyorsun ben iyice arastirdim burdan o yuzden ole bir sey yazma istedigi duydum sayet ole birsey olmasaydi yazmazdim..hem bana nerde yazildigini soylermisin belki o zaman hakli oldugunuz gormus olurum ve benide sevindirmis olursunuz..cunku hangi bolumde bununla ilgili birsey okusam hep olumsuz seyler yani hep zorluklardan bahseiliyor ben bunu altini cizmek icin yazdim ama goruyorum ki sen ne demek istedigimi anlamamizsin...hem de hayatta herseyin olabilecegini unutmayin herkes olumsuz olabilir olumsuz dusunebilir(ama olumsuzu dusunurken bile olumlu davranmayi olumlu hissetmeyi insan unutmamali) bu doganin tabiatinda war bunu sakin unutma..!!!
hem 2 haftada 5 senelik almana da senin adina sevindim ama onu buraya yazipta bizimle paylassaydin o zaman belki kendi adina sevinen arkadaslar olurdu.!!!!!