Merhaba Arkadaslar, Abiler, Ablalar,
Benim ismim Yakup Bozkurt ve 19 yasindayim,
10-10-2009 Tarihinde belcikada Turnhout belediyesine yazildim ve bir kiralik evim var orda, turnhout belediyesine bas vurumu yaptim ve allah izin ederse 12-03-2010 tarihinde 5 senelik oturum kartimi alacagim, ancak benden istenilen belgelerin nerdeyse hepsini verdim amma 1 tane belgeyi daha veremedim onun aciklamasinida soyle yazayim size, TR resimi evliligin gerceklesti ve butun belgeleri international olarak almistim amma ben hollandaya gelir gelmez belediyemden kayidimi sildirdim ve kendimi belcikadaki turnhout belediyesine yazdirdim ancak ben NLden gidinci evliligimi hollandada kayit etmedim cunku dusundugum su idi: burda bombosuna esimi kayit ettirmeyim nasil olsa belcikada edecegim ve butun belgelerim international amma turnhout belediyesi benden NLde evliligimi kayit ettirmemi ve NLce yazilmis bir belge istediler evlendigime dahil, ve bu belgeyi egerki kendi belediyenizden zamaninda ciktiysaniz tek Den Haag belediyesinde gerceklestirebiliyorsunuz, amma o kagitin eline gecmesi 3 ile 5 ayi buluyormus dediler telefonda.. ancak o belge bana yaklasik 2 ay sonra flan gelecek sanirim, yani o belgeyi ben turnhout belediyesine vermeden istegimi mart ayinda yapabilirmiyim sizce? yoksa kesinlikle ilk once o belgeyi isterlermi benden? bu konuda bilgisi olan varsa ve benimle paylasirsa sevinirim.
ve istek yapmak icin simdi oturumumu aldiktan sonra ne yapmam lazim? benden neleri istiyecekler?
sizden bu konuda bilgi bekliyorum, herkese selamlar kendinize iyi bakin
saygilarimla Yakups
Istek Yapmak Icin Bilgi Lutfen
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Sivas
- Yabanci_Ulke: Hollanda
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Re: Istek Yapmak Icin Bilgi Lutfen
Merhaba Yakup
Basvuru yapmak icin IKS yi aradiginizda evrak listesi soyluyor biliyorsun.
Orda senin esine Belcikadan belediyeden gondermen gereken ''Samentelling van het gezin''
isimli bir belge var,,orda bu belgenin uzerine basa basa soyluyorlar,cunku cogu insan yanlis belge aliyor.Ozellikle ''esinizin bilgileri,Belcikaya kayit tarihi,isi,kiminle evli oldugu,onceki evlilikleri vs..
Simdi eger Belcikadan evlilik onaylanmassa senin belediyeden alacagin belgede evliligin gozukmez, 5 yillik kartinda gozukmez.Mutuella denen sigortayi yapmak icap ettiginde evliligin
Belcika tarafindan onaylanmadigi icin burdada sorun yasayabilirsin.
Belcikaya Aile Birlesimi Vizesine basvuruyorsun,ama Belcikada evli gozukmuyorsun.
Bu mantigada ters geliyor degil mi?Bu insanlarda halden dertten anlayan insanlar degil,
Sacinin teline takip Red basiyorlar.
Ama Belcikada evlilik tanitmak zor degil diye biliyorum ben,sen 5 yillik kartini aldiginda dene tekrar ordan,telefon ac sor nasil yapabilirim diye.
Allah sabir versin .
Basvuru yapmak icin IKS yi aradiginizda evrak listesi soyluyor biliyorsun.
Orda senin esine Belcikadan belediyeden gondermen gereken ''Samentelling van het gezin''
isimli bir belge var,,orda bu belgenin uzerine basa basa soyluyorlar,cunku cogu insan yanlis belge aliyor.Ozellikle ''esinizin bilgileri,Belcikaya kayit tarihi,isi,kiminle evli oldugu,onceki evlilikleri vs..
Simdi eger Belcikadan evlilik onaylanmassa senin belediyeden alacagin belgede evliligin gozukmez, 5 yillik kartinda gozukmez.Mutuella denen sigortayi yapmak icap ettiginde evliligin
Belcika tarafindan onaylanmadigi icin burdada sorun yasayabilirsin.
Belcikaya Aile Birlesimi Vizesine basvuruyorsun,ama Belcikada evli gozukmuyorsun.
Bu mantigada ters geliyor degil mi?Bu insanlarda halden dertten anlayan insanlar degil,
Sacinin teline takip Red basiyorlar.
Ama Belcikada evlilik tanitmak zor degil diye biliyorum ben,sen 5 yillik kartini aldiginda dene tekrar ordan,telefon ac sor nasil yapabilirim diye.
Allah sabir versin .