C VİZESİ İLE BELÇİKADAN BAŞVURU

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
BULENTBJK
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke:

C VİZESİ İLE BELÇİKADAN BAŞVURU

Mesaj gönderen BULENTBJK »

BULENTBJK
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke:

Re: C VİZESİ İLE BELÇİKADAN BAŞVURU

Mesaj gönderen BULENTBJK »

ozl
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: İstanbul
Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers

Re: C VİZESİ İLE BELÇİKADAN BAŞVURU

Mesaj gönderen ozl »

Anlattim ya sana daha once simdi yine tekrar mi anlatayim. bu yuzden ozetliyorum yine. kimsenin sen kadar avantaji yok ki gidip girek kayit yaptirsin. hersey oraya gidene kadar gittikten sonra mecburlar esinin orada isi ve evi varsa sanada oturum vermeye. buradakilerin hic vizesi yok oyle olunca mecbur vize almak zorundalar c vizesi turistlere verilir d vizesi ise 3 aydan fazla kalanlar icin verilir aile birlesim icinde d vizesi verilir bu nedenle. uzun sureli vize vercekleri icinde kili kirk yariyor sayin konsolosluk calisanlari. simdi bu olayda sen teksin senden once boyle bir durum hic olmadi. ama soyle bir durum oldu ki oda hollandada kacak yasan kisiler once eslerini yolladilar belcikaya ve orda ev is ortamini sagladiktan sonra kendileride belcikada belediyeye yazildilar sadece ben geldim demeleri yetti yani. simdi onlar kacakken bile belcikadan oturum alabildiklerine gore sende burdan gitcen ve ben geldim diyecen. olay budur.
detay sorabilirsin fakat hic kimse anlatmamis gibi ayni soruyu da sorma lutfen !
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön