Arkadaşlar bişey sormam gerek acil yardım ( evrak tercume )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
-
- Beginner
-
- NT1
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
Re: Arkadaşlar bişey sormam gerek acil yardım
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
- mms
- Beginner
- Turkiye_Sehir: ankara
- Yabanci_Ulke: amsterdam
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
arkadasım sen belcıkaya basvuru yapacaksan eger; toplu aıle dokum kagıdı ıstıyolar (hem sana aıt hemde kendı annen babanı gosteren aıle toplum kagıdı) ve nufusdan yabancı dılde verılmıyo sız bunu tercume ettırıyosunuz sonra notere tasdık sonra apostıl ettırıyosunuz bu ve turkce olan belgeler bu sekılde yapılıyo. a ve b formu gıbı cok dıllı belgelere gerek yok . bıde ankarada adlı sıcıl mudurlugunden yabancı dılde sabıka kaydı alıcaksın ve bunuda tasdık ettıreceksın
-
- NT1
- alper68
- Mezun-BE
arkadasım ben de senın gıbı yanılgıya dustum bırı yapılacak dedı bırı yapılmayacak ama bırı gıtmıs ıstemıslerdı bende saglam olsun vakıt kaybetmemek ıcın yaptırıdım ama yınede arastırbı ıyıce ben basvuru yapalı cok oldu bu ısle ugrasıyosan saglamcı olmak lazım demı
-
- NT1
- alper68
- Mezun-BE
ya tam olarak hatırlayamacagım kesın degılım ama ben yaptırdım bı kac arkadasında yaptırdıgına emınımneyse apostılı kendı memleketınde valılıkte yaptırabılırsın adlı sıcıl belgesınıde sadece apostıl ettıryosun ankra adlıyesınde ettıryosun