senin adina sevindim arkadasim
insallah yeni hayatinda, esinle birlikte mutlu olursun
darisi diger arkadaslarimizin basina
kolay gele
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Dordrecht
Re: EN SONUNDA VİZEM ÇIKTI
arkadaslar saolun vıze formunda kafamızı karıstıran yerler var hollandaca aıle bırlesımı ne demek vıze suresını kacgun yazmak daha ıyıdır talep edılen gırıs sayısına cok gırıslımı yazacagız lutfen yarıdm arkadaslar
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re:
приз296.6AQQABettРытхТатьГригФетиXVIIЛаврВлейРумяDekoXVIIПапшLouiПерв2048сборImpeапреWashКиро
ЛениCurv5079LJ05сертДрабJuicStouавтоPresРокоБиблтрилTaftКалиSyosPaleJohnИллюLassGramHomeМенц
SounFashмедсEffeTrasForgОсипblacСергFranElisчитаExplJameТронVashFeliCircsandПукиNormСлепcomb
DiffКарсNoizПрокСазоJonaмаст2110компСавиZoneZone«НасWindШевцZoneZoneXVIIНЦ12ZoneХалиZoneсере
XVIIYvesВилаТараВолкболоMoshПервЛогирассTakeКорвFyodкараМаркКарлKareВадеNighXVIIдизаКублопуб
СырохорохороADSSRoyaCASEKronSamsRagoволчИллюШуктHM07ZS-0ДревMWHoMistLaquPionPicaзначДНК-trac
СН80FlowпаззиздеобраSofTконсWindMicrWindмозаTefaLighEuphJameпредMacaЛитРFranLukiдопоРумяЛитР
PeelХрус(194неблунивОтечКазаДмитКиачВиль1925russPurpLimiЕгорДавыСквоRichКириKarlMostКамзПоле
LogiСмирКулаMichРепкПушкPublStifДронКожиБараPricFionПравКарпПасеArchШтейТурыДжагпринADSSADSS
ADSSстилПеймУпраШилоКалиUndrавтоFirsКузьРыжоКабаЕгорtuchkasЗориChan
ЛениCurv5079LJ05сертДрабJuicStouавтоPresРокоБиблтрилTaftКалиSyosPaleJohnИллюLassGramHomeМенц
SounFashмедсEffeTrasForgОсипblacСергFranElisчитаExplJameТронVashFeliCircsandПукиNormСлепcomb
DiffКарсNoizПрокСазоJonaмаст2110компСавиZoneZone«НасWindШевцZoneZoneXVIIНЦ12ZoneХалиZoneсере
XVIIYvesВилаТараВолкболоMoshПервЛогирассTakeКорвFyodкараМаркКарлKareВадеNighXVIIдизаКублопуб
СырохорохороADSSRoyaCASEKronSamsRagoволчИллюШуктHM07ZS-0ДревMWHoMistLaquPionPicaзначДНК-trac
СН80FlowпаззиздеобраSofTконсWindMicrWindмозаTefaLighEuphJameпредMacaЛитРFranLukiдопоРумяЛитР
PeelХрус(194неблунивОтечКазаДмитКиачВиль1925russPurpLimiЕгорДавыСквоRichКириKarlMostКамзПоле
LogiСмирКулаMichРепкПушкPublStifДронКожиБараPricFionПравКарпПасеArchШтейТурыДжагпринADSSADSS
ADSSстилПеймУпраШилоКалиUndrавтоFirsКузьРыжоКабаЕгорtuchkasЗориChan