aklım karısık

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
one2one
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyonkarahisar
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Re: aklım karısık

Mesaj gönderen one2one »

hayir bir sikinti olmaz. sadece vize alirken pasaportunun gunu 6 aydan fazla olmasi lazim. onun haricinde baskada bir sorun yok. buraya geldiginde dilersen seni surekli uzatilabilen 6 aylik oturum musadesi alman konusunda yardimci olabilirim. iyi gunler.
mail: onuray030@gmail.com

Kullanıcı avatarı
golgece
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: uskudar
Yabanci_Ulke: rotterdam

Mesaj gönderen golgece »

kardes aklım dahada karıstı sımdı.konsoloslugu aramıstım bı ıkı once bana dedı 1 senelık olması lazım dedı.ınternnette arastırıom 6 ay dıor sende dıon sımdı 6 ay dıe? hangısı 1 mı 6 ay mı

barakabeat
NT1
NT1
Turkiye_Sehir:
Yabanci_Ulke: hollanda-amsterdam

Mesaj gönderen barakabeat »

bende birseyler eklemek istedim .. arkadasim eger esin parayi hastaligi yuzunden aliyor ise eger yanlis hatirlamiyor isem ( benimde ayni durumdaydi ) esinin hastaligi enm az 4 yil 10 ay yani hemen hemen 5 yil olmasi gerekiyormus! ve eger esin bu parayi hastaliktan aldigini ve nekadar suredir aldigini gosteren kagit , hastaligin derecesi ( esinin doktorundan ) bunlari ind ye verir iseniz isiniz kolaylasabilir .. bence gelirsin neden boyle dedim cunku bende ayni konumdaydim , sendeki heyecan telas bende de vardi ama sana sunu soyliyim ben 4 ayda anca cevap aldim !! geldim ilk denememde suan 5 bucuk aydi hollandadyim ! bence suerkli esin arasin sorsun biliyorum onalr diyorki aramayin sormayin (IND ) ama olsun esin 2 3 gunde bi arasin yani uzerine dustugunuzu anlasinlar... bide esinin hastaligi eger 5 yilda ise dedigim gibi gelirsin.. arasin , sorsn esin devamli !

one2one
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: afyonkarahisar
Yabanci_Ulke: Rotterdam

Mesaj gönderen one2one »

golgece yazdı:kardes aklım dahada karıstı sımdı.konsoloslugu aramıstım bı ıkı once bana dedı 1 senelık olması lazım dedı.ınternnette arastırıom 6 ay dıor sende dıon sımdı 6 ay dıe? hangısı 1 mı 6 ay mı
yok benim bahsettigim oturum olayi farkli esinin uzerinden degil kendin burda 6 aydan 6 aya surekli uzatilabilen oturum.

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön