Uyum Sinavi Destek

Hollandaca, Ingilizce, Almanca Fransizca, Rusca, Yunanca, Ispanyolca, Italyanca ........

Oturum Aç | Kayıt Ol

!! Gelişmiş, Hızlı Arama icin Burayı Kullanmanız Onerilir !!

Besleme

Forum kuralları

Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ] 

26 Kas 2007, 21:39

Gonullu
Gonullu
Kullanıcı avatarı

Giden: 0 Tesekkur
Gelen: 0 Tesekkur
Arkadaslar benim bir sorum olacakti, belki bu soru daha once sorulmustur ama ben gerekli bilgiyi tam olarak bulamadigim icin yaziyorum, yardimci olursaniz sevinirim.Mvv icin esimin bana hangi evraklari gondermesi gerekiyor:

nufustan alinan belgelerin bunlar form A( cok dilli dogum kayit ornegi),nufus kayit ornegi,yeminli tercuman tarafindan cevirtilmesi sartmi?Ve apostil duydugum kadariyla bundan sonra yapistirilmaliymis bu ne kadar dogrudur,lutfen bana yardimci olurmusunuz?

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

26 Kas 2007, 21:41

Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: giresun
Yabanci_Ulke: hollanda-zaandam

Giden: 2 Tesekkur
Gelen: 2 Tesekkur
apostil ne demek?anlami nedir.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

26 Kas 2007, 21:49

Gonullu
Gonullu
Kullanıcı avatarı

gönderen hilo tarih Pzt Kas 26, 2007 10:41 pm

apostil ne demek?anlami nedir.

Hilocugum Apostil bir belgenin gercekliginin tasdik edilerek baska bir ulkede yasal olarak kullanılmasını saglayan bir belge onay sistemidir.

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

26 Kas 2007, 22:01

Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Kullanıcı avatarı
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Giden: 30 Tesekkur
Gelen: 173 Tesekkur
kumtanesi yazdı:
Arkadaslar benim bir sorum olacakti, belki bu soru daha once sorulmustur ama ben gerekli bilgiyi tam olarak bulamadigim icin yaziyorum, yardimci olursaniz sevinirim.Mvv icin esimin bana hangi evraklari gondermesi gerekiyor:

nufustan alinan belgelerin bunlar form A( cok dilli dogum kayit ornegi),nufus kayit ornegi,yeminli tercuman tarafindan cevirtilmesi sartmi?Ve apostil duydugum kadariyla bundan sonra yapistirilmaliymis bu ne kadar dogrudur,lutfen bana yardimci olurmusunuz?

Arkadaşım eşiniz nüfus dairesine gidiyor oradan şu evrakları alıyor.
1- formul a = çok dilli doğum kayıt örneği
2- formul b = çok dilli evlenme kayıt örneği
3- nüfus kayıt örneği ( bunu herkes ekstra gönderiyor ve zaten çok dilli bir evrak değildir.)
4- eşinizin tüm pasaportunun tüm sayfalarının fotokopisi
5- eğer sınava girmiş ve kazanmışsa sınav sonuç belgesinin fotokopisi.

Apotsil olayı ise eşiniz nüfus dairesinden madde 1, 2 ve 3' ü elde ederken söylesin görevlilere apotsil yaptıracağına o görevliler eşinizi yönlendiri hepsi bu kadar.
hadi kolay gele ;)
Asagidaki 2 kullanici Efeler Diyarı bu yazisina Tesekkur etti !!!:
asheke, Google Adsense [Bot]

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

26 Kas 2007, 22:12

Gonullu
Gonullu
Kullanıcı avatarı

Efelerdiyari verdigin bilgiler icin tesekkurler,cok makbule gecti. :lol:

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

26 Kas 2007, 22:39

Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
YaÅŸ: 33
Turkiye_Sehir: konya
Yabanci_Ulke: hollanda

Giden: 67 Tesekkur
Gelen: 169 Tesekkur
aslında arkadaşlar apositle normalde istemiyorlar ama bazı kişilerde sorun yapılıyor yani normalde şart değil. mesela ben yaptırmadım suana kadarda bir sorun olmadı inş. haftaya veya ondan sonraki hafta cvb gelecek.
apositle nedir nasıl yapılıra gelince.
apositle bir belgenin uluslararası devletler de kullanılması için o bölgenin en yetkili makamının imzaladıgı ve mühürlemesine apositle deni kısaca budur.
apositleyi kim yapar ilçe icin kaymakamlıga gidildiği zaman orada sekreterleri tarafından mühürlenir genelde yani 5 dakkalık bir olaydır. ben yaptırmaya gerek yok demiyorum mümkünsse herkes yaptırsın. bizler işimizi garanti yapıp onların eline koz vermeyelim.
çünkü ind en cok maaş ve kontrata dikkat ediyor. ayrıca hollandadaki partnerin çalıştıgı kuruma bunlar önemli şeyler allah herkesin yardımcısı olsun.
kolay gelsin

En bahtiyar odur ki,dünya için ahireti unutmasın, ahiretini dünyaya feda etmesin, hayat-ı ebediyesini hayat-ı dünyaviye için bozmasın, faydasız şeylerle ömrünü telef etmesin; kendini misafir telakki edip misafirhâne sahibinin emirlerine göre hareket etsin

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

27 Kas 2007, 14:04

Mezun-NL
Mezun-NL
Kullanıcı avatarı
YaÅŸ: 26

Gelen: 15 Tesekkur
Arkadaşım bu başlığı açman çok iyi oldu bende bu tarz başlık açmak için girmiştim ama sen benden hızlı çıktın. Nufus dairesinden alınan belgeler zaten çok dilli belgeler apostil yapmaya gerek yok ama biliyorsun ki ind tüyden bahaneler aradığı için ben yaptıracağım ama yaptırmayanda var okuduğun gb. Bu arada arkadaşlar ben bugün nufus dairesini aradım ve ordan bana verilen bilgide biz çok dilli veriyoruz belgeleri dediler ama kullanılacağı ülkeleri söylemiyorlar bizde bilmiyoruz eğer kullanacağınız ülke anlaşmalıysa bu konuda bizle apostil yapmaya gerek yok dediler. Bazı arkadaşlarımızın belgeleri kullandığına göre hollanda ile türkiye arasında var bu anlamşma. Yolumuz açık olsun.

SAYGILARIMLA
askerprens

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

27 Kas 2007, 14:10

Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
YaÅŸ: 33

Giden: 67 Tesekkur
Gelen: 169 Tesekkur
zaten nüfustan aldığın belgelerin üzerinde formul A ve B de hollandaca var kardeş bildiğim kadarı ile 12 dilde veriliyor. belki azda olabilir. sadece nufus kayıt örneği cok dilli değil aslında sakıncalı olduğu için verilmiyor çok dilli. onuda yanında bulundurmak lazım her ihtimale karşı dediğiniz gibi ind tüyden bahane arıyor. biz dikkatli yapalımda adamlara koz vermeyelim bahane bulabilecek her işimiz dürüst olsun yeterlidir.

En bahtiyar odur ki,dünya için ahireti unutmasın, ahiretini dünyaya feda etmesin, hayat-ı ebediyesini hayat-ı dünyaviye için bozmasın, faydasız şeylerle ömrünü telef etmesin; kendini misafir telakki edip misafirhâne sahibinin emirlerine göre hareket etsin

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

05 Haz 2008, 12:32

Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: izmir

Giden: 1 Tesekkur
Gelen: 1 Tesekkur
arkadaslar partnerle aile oluşturmak için gidecem evlilik düşünmüyoruz dolayısıyla nüfustan sadece dogum kayıt örnegi ve aile toplum belgesi(nüfus kayıt örneği ) almak yeterli mi ? venüfus kayıt örnegini tercümesi noter onaylımı olacak yoksa sadece tercüme edilip apostil mi yaptırılacak lütfen beni bilgilendirirseniz çok sevinirim .şimdiden sagolun

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak

25 Åžub 2010, 10:53

Beginner
Beginner

Giden: 13 Tesekkur
Gelen: 7 Tesekkur
Buldum sanirim aradigim sorularin cevabini.
Bu nlden basvuru yapacak olanlar icin gerekli kagitlar dimi.
Baska yaninda ne istiyorlar? Bayagi uzun bir zaman gecmis aradan belki degismis olabilir bazi istekler, bilen var mi?
Peki ben NL'den neleri hazir etmem gerekiyor?

Sayfa başı Sayfa başı
  Profile bak
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 14 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Yetkili: sansli, xmultecix