mvv

Uyum sinavi belediye sinavini kazandikdan sonra yapilmasi gerekenler.. Vize islemleri

Moderatörler: sansli, xmultecix

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
golgece
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: uskudar
Yabanci_Ulke: rotterdam

mvv

Mesaj gönderen golgece »

ben hollanda ya geleli 1 ay oluyor.byugun belediyeye gidip kayit yaptirdik sonrada ind ye 2 saat sonra telefon geldi gelin die gittik oturum verdiler 1 senelik 2 hafta icindede eve oturum karti gelecek.yaw simdi aklimin basmadigi bisiler var.

1=okul ne olacak gidip kndimmi gidecem yoksa kagit kurekmi gondercekler(zorunlu deilmis die duydum.)
2=hollanda pasaportunu almak icin ne yapmaliyim
3=sinavsiz geldim bnm burada herhangi bir sinav zorumlulugum var mi ve varsa hangi sinav hangi yolu izlemem gerek.
4=kisacasi oturumu aldiktan sonra neler yapmam lazim sinavsiz olarak gelmis olan varsa yeni maddeleri yeni konulari yeni bilgiler varsa soleyebilir mi

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: mvv

Mesaj gönderen sansli »

sinavla yada sinavsiz gelmen bisey degistirmiyor arkdsm,eger hollanda vatandasi olmak istiyosan pasaport almak istiyosan esinle 3 yil ayni adreste kalip bide inburgeringscursusu tamamlayip diploma alirsan hollnda pasaportuna basvurabilirsin suanda ki pasaporta aanvraag yapma ucreti 801,40 euro. ama senin suan (esin hollanda vatandasi ise) 3yil beklemen gerek.
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Kullanıcı avatarı
golgece
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: uskudar
Yabanci_Ulke: rotterdam

Mesaj gönderen golgece »

inburgeringscursusu na ben nasil girecem sansli kardes.birde esim cifte vatandas hollanda pasaportu var onun/birde inburgering ne okulda mi calisacam yoksa kndi kndimimi egitecem ookul mokul yok mu bize

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

rotterdamdasin sanirim,tam emin deilim ama bazi belediyler halen inburgeringscursus ucretini karsiliyo sanirim,suanda turklere zorunluluk kaldirildigi icin belediyele odenek vermiyo kisiye,bu kanun kaldirilirken bicok kisi sevindi zorunlu deiliz artik diye,halbuki bence keske kalkmasaydi,simdi bicok kisi hollandya bilincli geliyo ve ilk basamak olan inburgeringsi almak istiyo fakat hukumet dediki okey istemiyosaniz zorunlulugu kaldiriyoruz ama odenegide kaldiriyoruz bundan sonra gitmek isteyen bizim vatandasimiz olmk isteyen kursu kendi parasiyla tamamlayacak yada bizden odunc para alacak diye,bu her halukarda bizler icin bi eksiydi bence cunku inburgeringscursus kesinlikle alinamayacak bi kurs bi sinav deil bence...neyse uzattim soruna gelince,belediyeyle bi gorusun sorun isterseniz inburgerings yapmak istedigini bazi belediyelerin halen odenek verdigini duydugunuzu soyleyin,cunku eger direk odenek veriyomusuuz gibicesinden konusursaniz ve karsinizdaki kiside bu konuda fazla bilgili deilse odenek vermiyoruz kendin oduceksin deyip telefonu kapatabiliyo,hangi okuldan egitim almak istiyosun bilmiyorum ama eger roc mondriaanlarda birinden alacaksan bu okullardan sana yakin olaniyla bi gorus bilgi edin,ucreti hukumet karsiliyomu fln diye,simdiden basla arastirmalara ki eger bi sansin varsa kacirmayasin...hayirli haberlerini duymak umidiyle arkdsm kolay gelsin...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Mesaj gönderen yals »

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

“Hollandaya Vize Basvurusu ( mvv )” sayfasına dön