MVV
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Hollanda Nijmegen
Re: MVV
Iliskinizi inandirici bulmamislar, ek arastirma yapiyorlar anlasilan. Red etme haklari varmi, evet var. Partnerinin basvuruda verdigi relatieverklaring ile senin beyanlarin arasinda celiski var ise yani iliskiniz ile ilgili sen ayri partnerin ayri beyanda bulunmus ve bu gozlerine carpmis ise problem cikarabilirler.. Hayirlisi olsun
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
Re: MVV
bence aranizdaki 20 yas farkina dikkat cektiler siz bunu inandiracaksiniz onlara gercekten birbirinizi seviyorsaniz bir sorun olmaz birlikte resminiz mektup dogumgunu hediyesinde veya bi hediyede aldiginiz birseyin fisi faturasi iste ne bilim gorulur birseylerle cikin karsilarina eeeee turkler boyle sahtekarlik yaptiklari icin herseyi inceliyorlar ama arfkadasimizin dedigi gibi birinin basinada gelmisti vizelerini geri yollamislardi ama gene verdiler sizide ugrastiracaklar yani... hayirlisi olsun insallah
-
- NT3
- İletişim:
-
- NT3
- İletişim:
-
- NT3