INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ
Moderatör: sansli
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: karabuk
- Yabanci_Ulke: hollanda-deventer
Re: INBURGERINGSEXAMEN HAKKINDA TECRUBELERINIZ
Slm arkadaslar.Ancak yazmya zamn bulbildim.epe a2 kazanmisim:)dun mektup geldi.Portfolyo danda bugun yarin bekliyorum haber,insallh onuda almisimdir.Portfolyonun gesprek bolumu biraz zordu adam baya bi zorladi beni,ama scrijven bolumu iyiydi 7 soru sordular ilk firsatta onlri da yazicam.ilgilenen arkadaslar olursa die.Hepinize tesekkurler.
- serdariscan
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: bursa
- Yabanci_Ulke: breda
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
arkadaslar bugun okula ikinci kez gittim ve sorunu halletmek uzereyim.ben inburegexamena gitmek istemiyordum direk staatexameni alicaktim ilk gorusmeye gittigimde belediyedeki adam beni oraya yazdirmisti fakat ikinci gorusmede bundan kimsenin haberi yoktu.benimde kafam karismisti hersey dogrumu yoksa sorun gercekten varmi diye dusunurken.ilk gun bana bir kagit verdiler ve yapilacaklar yaziyordu portfoil stoet gesproken falan dort taneydi oysa ben sadece bir tane yapicaktim itiraz ettim ve duzelticekler.hocanin dedigi sorun belediye bize sizinle ilgili yeterli bilgiyi vermiyor ondan olmustur dedi.bakalim iki hafta gidicem sonra beni hemen yuksek bir sinifa alicaklar.sunlarida ekleyebilir 20 tane konu hazirlamak gerek bunlar basit.bankadan para cekmek, hesap actirmak aklima gelenler bunlar bir tanede sinifta hoca yaptiricak oda sayilir.toplamda yirmi oldumu sinava girmeye hak kazaniyorsun ama hangi sinav bilmiyorum.ayrica staj dedikleri bir konu daha var.ben bunu ucretsiz onlara bagli olan biryerde calismak saniyordum.oysa ben mesela bir klube gidiyorum onlarin dedigi orda hollandaca mecburi olarak konustugum icin bu staj yapilmis sayiliyor veya iste calisanlar varsa bunlarda yapmis sayiliyor veya cocugunu duzenli olarak spora getiriyorsan yada kendin spor yapiyorsan staj yapilmis sayiliroyr bunu ek bilgi olarak eklemek istedim.insallah herkes sorunsuz herseyi halleder.
- sengul79
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda*Dordrecht
Slm arkadaslar.Ancak yazmya zamn bulbildim.epe a2 kazanmisim:)dun mektup geldi.Portfolyo danda bugun yarin bekliyorum haber,insallh onuda almisimdir.Portfolyonun gesprek bolumu biraz zordu adam baya bi zorladi beni,ama scrijven bolumu iyiydi 7 soru sordular ilk firsatta onlri da yazicam.ilgilenen arkadaslar olursa die.Hepinize tesekkurler
tebrikler canim kazanmana sevindim
insaallah portfolio yu da kazanirsin

tebrikler canim kazanmana sevindim
insaallah portfolio yu da kazanirsin

-
- Beginner
tskrlr sengul.Ya ben yanlis okumusum mektubu heyecandan.:)Portfolyo yu kazanmisim:).epe gelmedi daha bekliyom.Portfolyonun scrijven bolumunde cikan sorulari yaziyorum ilgilenenlere.1.hoeveel bewijzen heeft u in uw portfolio?2.waar hebt u de bewijzen verzameld?3.welk gesprek vond u belangrijk?4.Waarom vond u dat gesprek belangrijk?5.wat deed u als iemand u niet begreep?6.wat vond u leuk aan het PF?7.Wat vond u moeilijk aan het PF? insallah isinize yarar.Bide benden iki gun sonra biri daha girdi onada kart yazdirmislar.Yani kesin bu sorular cikar diye bisey yok.Degisebiliyo.
- sengul79
- Mezun-NL
ne guzel sima kardesim asil zoru basarmissin insaallah enkisa zamanda epe dedende cevabi gelir onuda kazanirsin
tebrikler

tebrikler

-
- Beginner
malesef EPEyo kazanamamisim yine ya
okadarda iigecti sinav aslinda bana gore.Ne varsa takildim ona
izne gitmeden bi alabilsem.Evet portfolio daha zordu benim icinde cok sukur onu kazanmis olmam daha ii.taalkocumda ule diyo.
ya insallh EPE yide alirim artik
Darisi senin basina insllh sende ilk seferde alirsin 

- sengul79
- Mezun-NL
sima yazdı:malesef EPEyo kazanamamisim yine yaokadarda iigecti sinav aslinda bana gore.Ne varsa takildim ona
izne gitmeden bi alabilsem.Evet portfolio daha zordu benim icinde cok sukur onu kazanmis olmam daha ii.taalkocumda ule diyo.
ya insallh EPE yide alirim artik
Darisi senin basina insllh sende ilk seferde alirsin
hayirlisi olsun canim insaallah kazanirsin
ne gibi sorular cikti ?

-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
[quote="sengul79"]ya evet duydum:)ben mapi gonderdim iki gun onra bewislerin sayisi dustu:)senin yaptigini daha zor oldugunu soyluyolar burdada ama anlamadigim bisey var kazanamadigin bolumun asesment bidahami yapip gonderiyosun.bide ucreti sen mi oduyosun.ben hic ucret falan odemedim.bi sorumdaha var a1<nimi aliyosun a2 imi
baslamak nasip olmadi.gecen hafta carsamba gunu mektup geldi ve o gun ilk dersimdi tabi gec geldi ama gittim birde cuma gunleri gelemem demistim o gune ders var dedim bu hata bir degil iki degil su isi duzgun yapin biraz fircaladim yani.ilk gorusmemde bir adam bana uc kitap gosterdi eger dedigin a1 a2 a3 onlar ise adam bana a2 den baslarsin demisti.ilki basit dedi ucuncude biraz ust duzey konusmalar oldugunu soyledi nitekim siyaset veya avukat gibi.ucrete gelince bana mektup geldi belediyeden ve ucreti pesin oduyorsun yaziyordu,okula gidersen devamsizliktan kalmazsan geri veriyorlarmis.bende ilk basladigim tarih yaziyor ve o sinifta yanlisti henuz duzeltilmedi ondada ne yapicaz bilmiyorum.bu haftada okula gittim hoca bu hafta gelmicekmis herkese telefon acmis benimkide nasil olduysa yokmus ki elli kisi almisti kayit sirasinda.tekrar don geri.durum boyle.
baslamak nasip olmadi.gecen hafta carsamba gunu mektup geldi ve o gun ilk dersimdi tabi gec geldi ama gittim birde cuma gunleri gelemem demistim o gune ders var dedim bu hata bir degil iki degil su isi duzgun yapin biraz fircaladim yani.ilk gorusmemde bir adam bana uc kitap gosterdi eger dedigin a1 a2 a3 onlar ise adam bana a2 den baslarsin demisti.ilki basit dedi ucuncude biraz ust duzey konusmalar oldugunu soyledi nitekim siyaset veya avukat gibi.ucrete gelince bana mektup geldi belediyeden ve ucreti pesin oduyorsun yaziyordu,okula gidersen devamsizliktan kalmazsan geri veriyorlarmis.bende ilk basladigim tarih yaziyor ve o sinifta yanlisti henuz duzeltilmedi ondada ne yapicaz bilmiyorum.bu haftada okula gittim hoca bu hafta gelmicekmis herkese telefon acmis benimkide nasil olduysa yokmus ki elli kisi almisti kayit sirasinda.tekrar don geri.durum boyle.
- sengul79
- Mezun-NL
slm
sima kardes ne yaptin epe sinavini bitirdinmi?
sima kardes ne yaptin epe sinavini bitirdinmi?