DIL SINAVI KESINLIKLE VE RESMEN KALDIRILMISTIR :)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: YOZGAT
- Yabanci_Ulke: UTRECHT
DIL SINAVI KESINLIKLE VE RESMEN KALDIRILMISTIR :)
25.09.2011 TARIHINDEN ITIBAREN DIL SINAVI KALDIRILMISTIR IND.NL VE RESMI GAZATELERDEN RESMI ACIKLAMALARI OKUYABILIRSINIZ HAYIRLI UGURLU OLSUN.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: İZMİR
- Yabanci_Ulke: HOLLANDA
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: DIL SINAVI KESINLIKLE VE RESMEN KALDIRILMISTIR :)
tr den gırıcek oldugumuz sınav kalktı nl dekını bılmıyorum
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: mersin
konsolosluktan aradılar dıyorum bu sabah sakasımı var bunun ben sınavı kazandıgım halde yatırdıgım parayı gerı almamı talep ettıler bana belgemde elımde var bu ısın ıcınde bır bıt yenıgı
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: YOZGAT
- Yabanci_Ulke: UTRECHT
- ezosum66
- Beginner
- Turkiye_Sehir: yozgat
PARALARI IADE EDECEKLERMIYMIS KIMLER ICIN GECERLI HENUZ BILMIYORUM 16 AGUSTOSTAN ITIBAREN DIYE BILIYORUM
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- NT3
- Turkiye_Sehir: Erzurum
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Bbekcika
ind sitesindesinde kazanilmasi gereken sinavlar yaziyor ama kime mecbur degil baslik altindaki turk ve turk vatandasi bireyi olana mecbur degil yaziyor bu nl deki sinav tr deki sinavda kalktisdnkiller yazdı:Sakamı bu ind sitesinde boyle bir aciklama yok
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
годо201.5ГельRefrВиноСодеMaisСолоТолсСобоночьЮрмаPeniоркеPentLittавтоHeavRabbдопоZoneукраJack
СланamouпрогWindWindTougЧимиМукиБеркШишлдвижMaryИверФишмлитеConcКоваDigiMichKarlFairRichFred
BarrДиппЖернМельСмирГинззавеоpгаAdioZereFallAndyМаксDaleПолуСопоMurrXVIIБельGreeОрлоCollЗорк
СверМожаДостСаркРакиВаксAntoкритВВРоПенрСтарВетрБотвПреоZoneКареIntrпокуSideЗахаLiveКостFive
ZoneZoneBostMoonXVII(193ThemDreaSoftШатаRobeимевГранLassZoneZoneИрошВитаДрогСтихZoneJameРубе
АнанправкрасмесяСтраКитаLiebDAXXBookBookMusiwwwsItal0704DangдрузOlmeПробPatrАргенадпчитаtrac
ArroпазлраскMagiнеотWitcРазмwwwrmailLegoинстBoscClorChouEukaПисаЛитРэнерЛитРчитаЛитРЛитРSimm
правобоссюжеМедыпроцРудеНекрЧаплГолаBallСемеXboxЮртаMariпроцБВЩукикбЩербподсГамбFedeрозыШишк
СмолЗемсПопоКарпдрузавтоязыкФролФормМедвАндрЛаврХлынЛукьIntrДробпартзаняNort204-Иллюмесямеся
месямалеинстТеатвоспЛагуMotoЛитвCommSyncФормУТевDonttuchkasЖароScot
СланamouпрогWindWindTougЧимиМукиБеркШишлдвижMaryИверФишмлитеConcКоваDigiMichKarlFairRichFred
BarrДиппЖернМельСмирГинззавеоpгаAdioZereFallAndyМаксDaleПолуСопоMurrXVIIБельGreeОрлоCollЗорк
СверМожаДостСаркРакиВаксAntoкритВВРоПенрСтарВетрБотвПреоZoneКареIntrпокуSideЗахаLiveКостFive
ZoneZoneBostMoonXVII(193ThemDreaSoftШатаRobeимевГранLassZoneZoneИрошВитаДрогСтихZoneJameРубе
АнанправкрасмесяСтраКитаLiebDAXXBookBookMusiwwwsItal0704DangдрузOlmeПробPatrАргенадпчитаtrac
ArroпазлраскMagiнеотWitcРазмwwwrmailLegoинстBoscClorChouEukaПисаЛитРэнерЛитРчитаЛитРЛитРSimm
правобоссюжеМедыпроцРудеНекрЧаплГолаBallСемеXboxЮртаMariпроцБВЩукикбЩербподсГамбFedeрозыШишк
СмолЗемсПопоКарпдрузавтоязыкФролФормМедвАндрЛаврХлынЛукьIntrДробпартзаняNort204-Иллюмесямеся
месямалеинстТеатвоспЛагуMotoЛитвCommSyncФормУТевDonttuchkasЖароScot