sanırım evrakları bekletiyolar Efe
biz valla 1 aralıkdan once bir haber beklemıyoruz ins hepimiz hayırlı haberler alırız ama yakın zamanda kimsenin vizesi de cıkmadı sanırım
hakkımızda hayırlısı
BU İND NEDEN CEVAP VERMİYOR 3 AY OLDU YA!
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: mugla
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Laren
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Izmir
- Yabanci_Ulke: Lahey
Re: BU İND NEDEN CEVAP VERMİYOR 3 AY OLDU YA!
bende yeni duydum ama sanirim yeni yasa tasarisi nedeniyle su anda askiya alinan bazi aile birlesimi dosyalari hakkinda net bir aciklama yapmaktan kaciyorlar devamli sureyi bekleyin diyorlar normalde 2 ay icindede net cevap alanlar vardi ama tahminimce hepimizde ortak olarak samenwonen yaptigimizi gordum acaba yeni yasada samenwonen kaldirilacakti yani bizlere yeni kanun uzerindenmi yoksa eski kanuna goremi islem yapacaklar su anda onun icin bekletiliyoruz diye dusunuyorum sanirim
05-09-2012 Ankara Basvuru
17-12-2012 Onay geldi, Ankara pasaport teslim
17-12-2012 Onay geldi, Ankara pasaport teslim
-
- NT1
Re: BU İND NEDEN CEVAP VERMİYOR 3 AY OLDU YA!
Nisanlım İND yı aradıgında eylulden once 1 ekimden once basvurmus olmanız gerekıyo demısler bız de elımızı cabuk tuttuk ondan ama bu seferde onlar sallıyo 

-
- NT1
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- NT1