Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Eger Belcikaya gelecekseniz. Kendinizi burada tanitabilir. Durumunuz hakkinda bilgi verebilirsiniz.

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: aksaray
Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk

Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Mesaj gönderen alper68 »

burdayım nıl ben hergun gelıyorum yazmıstım gelısmelerı ama gormemısın galıba benım dosyamı arastırmayı uzatmıslar tekrar arastıryolarmıs uc dort gun oldu sımdılık bu nıl gorukmuyodun sen nasılsın

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

slm alper gormedim ozur alper merak ettim son durumu arkadasim.bende nasil olayim bildigim gibi halaa alisma asamasindayiz 7 ay bitti anlatmistim sana fabrika icin dil testi yaptilar gectim ise alindim 2 haftaya kadar is basi yapacakmisim bugun yine buyuk sefle konusma cagirdilar.bizde benercanla burada bulustuk gorustuk inan ikimizede cok iyi oldu buradakilerde tr den gelenledeki gibi sicaklik samimiyet bulamadik o yuzden cok iyi oldu bize gorusmek bir birimize uzagiz ama olsun ortak noktada bulustuk hatta birlikte kadinlar matinesine bile gidip gece yarisina kadar eglendik :) ikimizinde ehliyetinin olmasi arabayi kullanabilmemiz cok iyi yaa burda cok buyuk bir avantajmis solerlerdide inanmazdim insanlar burada ehliyet almak icin acayip ugrasiyorlar onu birak iyikide tr de ehliyeti alipda cebimize koymamisiz zamaninda gerci ben ist dan geldim ist da 12 yil araba kullandim burda sadece dikkat etmem gereken sey kurallar oldu onun zorlugunu cektim malum biliyosun tr de pek kurak takan yok :) insallah sende gelirsin en kisa zamanda simdi dualarimiz sizinle is bulamazsan haberimiz olsun benim girdigim fabrika super alper yeterki dil sorununu birazda olsun asman yeterli alper arkadasim oraya bi girsen burada sirtin yere gelmez allahin izniyle eninde sonunda verecekler vizeyi sakin kotu dusunupde morelini bozma orada olmanin tadini cikarmalisin simdi arkadasim.burada yapabilcemiz bisii olursa yazarsin Allaha emanet ol gorusmek uzere.sevgiyle kal.
iyi seyler onu en az beklediginde olur.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

cok tesekkurler nıl allah hepımızın yarımdımcısı olsun duanlarınıza cok ıhtıyacım var ıns dedıgın gıbı olur cok tesekkur edıyorum su an ıs meselesı hakkında esıme ıs lazım oncekıısden cıktı suan ford fabrıkasına basvuru yaptı arayacaklarmıs ama ne olur bılmıyorum hayırlısı artık gorusmek uzeree arasıra ugrayın ya eskılerden kımse kalmadı ya

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

slm alper kardes..esin bilir ben aaschotta oturuyom sana dedigim isde heis op den berg var orda esine solersen o bakar haritadan valla yakinsa ona form ulsatiririm ben isterseniz ama siz nl denseniz sanirim sinirdaysaniz uzaktir ama isinize gelirse ben elimden geleni yaparim.Allahin selami uzerinizde olsun.

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

coksaol nıl esımle goruseyım bı sana bılgı verırım cok saolasın

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

Mesaj gönderen sekerpinari »

Merhaba arkadaslar nasilsiniz .Uzun zamandir yogun oldugum icin giremiyordum malum birde buraya geldikten sonra daha yogun bir donem basliyacak sizler icin okul,uyum kurslari,gonullu dil gelistirmek amacli isler.Hepinize iyi calismalar arkadaslar kolay gelsin...
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

Efeler Diyarı
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: Turkiye - Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda - Noord Brabant

Mesaj gönderen Efeler Diyarı »

Kullanıcı avatarı
alper68
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen alper68 »

hele sukur seker pınarı ya valla cokzoledık kımse kalmadı sıtede hergun beklıyoruz artık senı gorusmek uzere

Kullanıcı avatarı
sekerpinari
Bolum Yoneticisi
Bolum Yoneticisi
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag

Mesaj gönderen sekerpinari »

evet arkadaslar bende cok ozledim ya ama iste yogunluktan sadece goz atiyordum ne var ne yok diye ama bundan sonra hergun girmeye calisacagim...selamlar herkese kolay gelsin
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com

nil
Mezun-BE
Mezun-BE

Mesaj gönderen nil »

hosgeldin tekrar seker pinari..ozletme kendini bu kadar alistirdin kendini.bos birakma dagiliyo bak sen yokken.

Kilitli

“Belcikaya Gelenler ( Sohbet )” sayfasına dön