Tesekkur ederim canim ama yok vallahi dagilma falan sanada bu konuda tesekkur ederim cok guzel paylasimlarin var gorusmek uzerenil yazdı:hosgeldin tekrar seker pinari..ozletme kendini bu kadar alistirdin kendini.bos birakma dagiliyo bak sen yokken.
Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
Re: Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
http://www.sekerpinari.azbuz.com
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sekerpinari
- Bolum Yoneticisi
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda-denhaag
benim yasama sevincim senden kaynaklanan bir duygu degil bu benim dogamda var
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
haklı hemde cok haklı bızden baska kımse yok yalnız basımıza burda dertlestıkk elımzıden gelıdıgınce yardım etmeye calıstık hayırlısı artık bırgun bızde gulerız heraldeee
- cozi03
- Mezun-BE
- İletişim:
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: osmaniye
- Yabanci_Ulke: belcika hamont
merhabalar herkese
arkadaslar bende ustume alindim ama malum ders calisiyorum. baya ihmal ettim ugruyorum bakiyorum kimsecikler yok 19 . sayfa olmus tr de olsaydim 50. sayfa olmustu.
nille tr etkinliklerine katildik devami gelicek insallah...gerisi malum okul bu hafta bitiyo.10 hafta doluyo bu hafta saatleri ogrendik.3 saat ders goruyoruz sinifimda benden baska 2 tr daha var birisi yeni gelin gelmis digeride 9 yildir belcikda yasiyo ama dilini gelistirmek icin derse katiliyo digeride ben malum.20 kisi yi geciyo siniftakiler 9 degisik kultur.bi marocon arkadas edindim...nil kiskanma bacim bana daha yakin sahrazat benden durumlar bu arkadaslar...gucenmeyin kalbimi kiriyosunuz.ama sizde haklisiniz...
arkadaslar bende ustume alindim ama malum ders calisiyorum. baya ihmal ettim ugruyorum bakiyorum kimsecikler yok 19 . sayfa olmus tr de olsaydim 50. sayfa olmustu.
nille tr etkinliklerine katildik devami gelicek insallah...gerisi malum okul bu hafta bitiyo.10 hafta doluyo bu hafta saatleri ogrendik.3 saat ders goruyoruz sinifimda benden baska 2 tr daha var birisi yeni gelin gelmis digeride 9 yildir belcikda yasiyo ama dilini gelistirmek icin derse katiliyo digeride ben malum.20 kisi yi geciyo siniftakiler 9 degisik kultur.bi marocon arkadas edindim...nil kiskanma bacim bana daha yakin sahrazat benden durumlar bu arkadaslar...gucenmeyin kalbimi kiriyosunuz.ama sizde haklisiniz...
- sinoeko
- Mezun-BE
>>Sino = Eko<<
- alper68
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: aksaray
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam belcika genk
mulakat ıcın cagırıyolar korkulacak bısey yok sakın ol ve sordukları soruları takılmadan ve net sekılde soyle yeter ok