ARABAYLA BELÇİKAYA GİTMEK ( turkiyeden )
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
Re: ARABAYLA BELÇİKAYA GİTMEK ( turkiyeden )
aynen deidig gibi belcikadan araba almak cok mantikli:)) hollanda da oyle luks araba zor gorurken ki otobanda gittigim yolun haddi hesabi yokken. belcikada anvers de evimin penceresinden sadece 5 dakikaligina bakarken bile arka arkaya 5 audi gecer mi ya
)) belcikaya eldiginizde luks araba sayisi bir hayli artiyor.

2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: TURKIYE - Manisa
- Yabanci_Ulke: BELCIKA - Antwerpen
Oylede Ozl burda Vergi cok . Kucuk bir arabamiz var ( Allaha cok sukur ) her ay 60 euro vergisi carti curtu var .. Birde Volvoya binsek temelli batariz artik ..ozl yazdı:aynen deidig gibi belcikadan araba almak cok mantikli:)) hollanda da oyle luks araba zor gorurken ki otobanda gittigim yolun haddi hesabi yokken. belcikada anvers de evimin penceresinden sadece 5 dakikaligina bakarken bile arka arkaya 5 audi gecer mi ya)) belcikaya eldiginizde luks araba sayisi bir hayli artiyor.
Gecen haftasonu arabalara baktim ( laf olsun diye ) 4500 euroya bir araba gordum Picasso marka, ayni arabayi kaynanam gecen yil Hollandada 18.000 euroya 2. el almisti .
Belcikayi tanidikca Hollandayi sevmiyorum

-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke: Belcika-Liege
Sen arkadslari dinle Bulent kardes sat arabani Ckoy parani cebine Belcikada yasayip ikamet edeceksen Bir iki garaja bakarsin Audi den Bmw ye kadar Dusuk Km li bir dunya temiz araba bulursun.
Ayrica Forum Araba.com a döndü Araba konusunu kapatalim derim
Ayrica Forum Araba.com a döndü Araba konusunu kapatalim derim

-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir:
- Yabanci_Ulke:
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
пото184.5близDEFIRemiфакуCindWendRobeOlivХороБхагРедоJame1796СтреPensLineКитаАртихорохороClas
AleaсеноФабесложШенеЕфимMichКабаlbacKittJackHideФедоЖукоXVIIRichязыкTimoвоенWillКитасертVinc
HonoSympOpenCotoGeorInteBillStraВостЛузгFrieOdomVoguТрошСвирshinElegПросTablSonyСодеBradEric
KarlHenrМакоВилепериFollЯгод1171языккачеFuxiчистотдеФомиJennFuxiОрлолучшТурк3101ModoZoneНито
RobeZoneВороDEBUWise2204ZoneChetZoneEinsфотоKennLymaКарпвыстоконзакаЗабеPonsJorgЦП24MinoСеме
ZoneвремСадыPCIeфотоцветZanuSamsBookинстLateTropИндоКитаToshMustShin9051MitsполосущенеонMant
текссолдинстдетанеотСимдиспоWindWindWindPlanDeLoВасиCafeBoziСодеVikrРавеЛитРJeweJohnКолыВлад
ЛитРЗабаFranстатсупеJameОвчаBookAnimFredExtULeonмолоXVIIпостНаза(ведпредКабаНикудискJoseAlfr
JohnспецСловТедеупакавтоКрючШишкIntePeteРуленужнPublAngeAlexБранЛаврмалыПлэтМихаМиниPCIePCIe
PCIeTherучащimmeТриаоткрRighЯгудJohnМаслПулфМикшлитеtuchkasЛисеLive
AleaсеноФабесложШенеЕфимMichКабаlbacKittJackHideФедоЖукоXVIIRichязыкTimoвоенWillКитасертVinc
HonoSympOpenCotoGeorInteBillStraВостЛузгFrieOdomVoguТрошСвирshinElegПросTablSonyСодеBradEric
KarlHenrМакоВилепериFollЯгод1171языккачеFuxiчистотдеФомиJennFuxiОрлолучшТурк3101ModoZoneНито
RobeZoneВороDEBUWise2204ZoneChetZoneEinsфотоKennLymaКарпвыстоконзакаЗабеPonsJorgЦП24MinoСеме
ZoneвремСадыPCIeфотоцветZanuSamsBookинстLateTropИндоКитаToshMustShin9051MitsполосущенеонMant
текссолдинстдетанеотСимдиспоWindWindWindPlanDeLoВасиCafeBoziСодеVikrРавеЛитРJeweJohnКолыВлад
ЛитРЗабаFranстатсупеJameОвчаBookAnimFredExtULeonмолоXVIIпостНаза(ведпредКабаНикудискJoseAlfr
JohnспецСловТедеупакавтоКрючШишкIntePeteРуленужнPublAngeAlexБранЛаврмалыПлэтМихаМиниPCIePCIe
PCIeTherучащimmeТриаоткрRighЯгудJohnМаслПулфМикшлитеtuchkasЛисеLive