Vizem çıkmış arkadaşlar;)
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- imyourmiracle
- NT1
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
- imyourmiracle
- NT1
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
Re: Vizem çıkmış arkadaşlar;)
mrb arkadasim ben nl geleli bir sene olcak 1 yillik oturumum bitti 5 yillik icin ind formul gondermis bende onla ugrasiyorum neyse gozunaydin kardesim oncelikle nl gelirken yaninda formul a b ve aile toplum kagidini cevirisini yaptir ve apostil yaptir o kesin gerekli belediye icin once onu deyim burdaki islemler kolay sen dediklerimi kesin getir buraya gelince ilk belediyey kayit olcan sonra ind basvurcan basit isler esin arayip bilgilerini alir gereken yerlerden benim sana tavsiyem seni burada zorlu bir hayat bekliyor hazirlikli gel kotu anlamda demiyorum avrupayi karayan insanlardan degilim ben cok guzel nl ama cennette degil ona gore ama ogrenebildigin kadar gelmeden hollandaca kelime ogren benden sana tavsiyem bura gelince cooook sikinti cekecegin ilk sey dil bilmemem olcak cunku simdilik bu kadar merak ettigin ven sormak istedigin bir sey varsa sor arkadasim hadi allaha emanet ol
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: antalya
- imyourmiracle
- NT1
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
- Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda
Re: Vizem çıkmış arkadaşlar;)
ingilizce bilmen senin icin iyi bence dil cook onemli burda zaten 3 ay kalmisin fazla bilgi vermemize gerek yok herhalde gezdin gordun demi sence onemli degilmi dil bilmek egerki her isimi ingilizce ile hallederim dersende gerek yok hollandacaya ama dil bilmenin haricinde iste bide burda hersey sikinti ev basta olmak uzere is meslegin yoksa dahada sikinti yani yeniden doguyor insan ehliyetini bile en bastan aliyorsun iste kotu degil ben seviyorum sevdim ama aci gercekleride gormemezlikten gelemiyorum bence cook guzel hollanda
- imyourmiracle
- NT1
- imyourmiracle
- NT1
- imyourmiracle
- NT1