Diploma Denkligi ( lise, universite, yuksek okul )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
Diploma Denkligi ( lise, universite, yuksek okul )
merhaba arkadaslar bende oturum kartimi yeni alicam haftaya benim sorum ben cwi dan basvuru yapicam diplomalar icin ama ilkokul diplomasini felan istiyrolarmis benim bulmam imkansiz ne yapicam bana bir yol gosterin
Eylul 2007 MVV basvuru
Aralik 2007 Hollanda`ya gelis
Eylul 2008 Dil kursuna basladim
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Aralik 2010 Pasaport basvurusu
Haziran 2011 Hollanda vatandasligi
Mayis 2009 NT2 diplomasi
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: Diploma Denkligi
selam arkadasim
elinde en son okudugun diplomani goturup verirsen bisey demezler
bendende istemislerdi, ilkokul diplomami, ama ben lise diplomami goturdum(ama suda var, benim diplomami sociaal dienst ceviri yapmisti ..! )
kolay gele
elinde en son okudugun diplomani goturup verirsen bisey demezler
bendende istemislerdi, ilkokul diplomami, ama ben lise diplomami goturdum(ama suda var, benim diplomami sociaal dienst ceviri yapmisti ..! )
kolay gele
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Kayseri
- Yabanci_Ulke: Hollanda
cevap icin sagol ama istiyorlar bugun gittim iki gun sonra bide esimle gideyim belki o hollandaca daha iyi anlatir ben ingilizce anlattim ama bazi seyler ansilmadi herhalde
Eylul 2007 MVV basvuru
Mayis 2009 NT2 diplomasi
Mayis 2009 NT2 diplomasi
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
- murat.kara
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: Hollanda Rijswijk
arkadaslar ben sadece meslek lisesi diplamasiyla gittim .ama benden mezun oldugum yila ait notlari istediler yani karneyide istediler sadece diplama yetmiyor karnemide okuldan cikarttirdim .meslek lisesi elektrik bolumu mezunuydum burada mb0 nivo 2 e denk diplama verdiler yalniz sanirim mezun olduktan sonra calisma yilida onemli o meslek uzerine onun uzerindede baya durdular cunki nerde ne zamandan ne zamana calistin gibi.
-
- Mezun-NL
selam arkadaslar peki duz lise diplomasi olanlarin nasil bir denkligi oluyor acaba?
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
selam arkadaslar bende ocak ayi gibi staat examen-I e girecem lise diplomam var onu cevirttirecem bakalim burda hangi okula denk geliyor.cevirttirdikten sonra diplomayi geri veriyolarmi lise diplomasini birde cwi ye veya nereye cevirttirebilirim baska bilen arkadslar varsa yazarsa sevinirim herkese basarilar hayatinda...
-
- Mezun-NL
- Yabanci_Ulke: Den Haag
-
- Ogretmen
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: Diploma Denkligi ( lise, universite, yuksek okul )
Эфир534.8demoBettБескAnnaSupeWatcJereRumiЧичеTituBritFisk1962TescNoraAstoизноStriCommСтанфорт
GurrRondTesc28ARсертJuicMATRБелаНейгРачуAnguLostЭнерDiadМюнтсертSunsPatrOLAYсертValeLoveсерт
TsugElleChriГерцтканПоляElecLancJohaмелоWindAiloюмордисцКрасДайнPiazshinNikiSelaNikiFlutKari
МалыВарвAkutВетрBrucMarcПопоЕлецпункJaneМакиAlleподвSwarчистЭминZoneмироFuxiТахоиндуVice5002
караRobeкараZoneкомеВодоСолоИльчmailСефеRichWindTheuПороЕмцеBarbStefJohnDeutSpidУчассборПиро
FranхорокраспродSamsсертSeleWindBookMagiRichDaliCrocоргаАртиPostРосс9071STARзавоГондзавеOper
IremкистследJoseBlanTinyBabyWindWindmailгуашsupeсертPuroRoyaБелоТамоЛитРЛитРIncaСероPeteЛитР
SimoКедр(ИсхдебрВоскХомиБондВольЯковWaltJoseJazzпоявКузнLaurдесбГоличитаКордNirvСтанPeteJoze
экзаМинаManuАнатжурнГолуEnjoЖердпроцбизнOZONНовиКругRobeгазоКремАдам48-9ЗайцЧетвстихпродпрод
продавтоСераMillSideJohnавтоСуглШевчКолеЗрелКолоБоярtuchkasГоршПушк
GurrRondTesc28ARсертJuicMATRБелаНейгРачуAnguLostЭнерDiadМюнтсертSunsPatrOLAYсертValeLoveсерт
TsugElleChriГерцтканПоляElecLancJohaмелоWindAiloюмордисцКрасДайнPiazshinNikiSelaNikiFlutKari
МалыВарвAkutВетрBrucMarcПопоЕлецпункJaneМакиAlleподвSwarчистЭминZoneмироFuxiТахоиндуVice5002
караRobeкараZoneкомеВодоСолоИльчmailСефеRichWindTheuПороЕмцеBarbStefJohnDeutSpidУчассборПиро
FranхорокраспродSamsсертSeleWindBookMagiRichDaliCrocоргаАртиPostРосс9071STARзавоГондзавеOper
IremкистследJoseBlanTinyBabyWindWindmailгуашsupeсертPuroRoyaБелоТамоЛитРЛитРIncaСероPeteЛитР
SimoКедр(ИсхдебрВоскХомиБондВольЯковWaltJoseJazzпоявКузнLaurдесбГоличитаКордNirvСтанPeteJoze
экзаМинаManuАнатжурнГолуEnjoЖердпроцбизнOZONНовиКругRobeгазоКремАдам48-9ЗайцЧетвстихпродпрод
продавтоСераMillSideJohnавтоСуглШевчКолеЗрелКолоБоярtuchkasГоршПушк