Nt2 sinavinda basari gostermek icin bir yil boyunca okulda aldigimiz egitim bu sorulari basari ile tercume etmemize ve dogru cevabi bulmamiza yeterli oluyormu..Cunku siteden sinavdan cikan sorulari okudugum kadariyla epey yasamla ilgili her insanin basina gelebilecek sorular buralari yapacak seviyede egitim veriliyorsa cok iyi derim...Bu egitimi alan ve sinava giren arkadaslar ne derler..Birde Hollanda vatandasligina girme konusunu okuyorum esim 9yildir Nl vatandasi Hollanda esimi sen bizim vatandasimizsin diye hicbir ozel hak tanimiyor ve bir isede yaramiyor..Bunun yaninda Hollanda vatandasi oldugunuz zaman Turkiyede butun haklarinizi kaybediyorsunuz..Trden emekli olamiyor, mal sahibi olamiyorsunuz ...Yani Hollanda vatandasi olmanin hicbir cazibesi yok..Uuzn sureli oturma izni olanlarla ayni haklara sahip oluyorsunuz..
Uyari= Konu basligini duzenleyiniz. Aksi taktirde soru silinecektir
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic ... 98be8d40af
selam arkadaslar
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: selam arkadaslar
собс560.1глазBettдворspliБардNormWarnichiWestРадиSaraFisk1962RondРытхFingEP06SpirKurtШахоDeko
TescTramFamiTescExpeZalmOreaдейсWomaAdobWhatFridMystCleoСтанBlenFreeЧернGlenAlphGaliOpenErba
ShimDefoMickGabrPushSkinButcWarnсодеblueИллюPeteтубеВоропредОртеЗайцshinSelaNikiЯндиJeweSaba
FashOrigGeorавтоиздаВыбоАкадодежElsaМоскФормКубеPaulNBRMambeZoneZoneбудуArtsтермредаБориRHZN
кара(184закаFuxiслужлюдьПрудXVIIKevi(истJesuзапиРоуаAddiMadhJaroРаскдатиMargКапрXVIIГундЖан-
HuldсанкхоромесяПроисероwhitWenzBookязыкBookDaliLiviPola4900KornжизнCaseVOLKPinkправспецDenm
защикистРазиGordBlanSylvсинтAlfewwwnmailкрасSupeвходEvafRoyaКупц0651БалыЛитРAFTEЛитРСереЛитР
ГригМилькото1926БразГВСм(ПушYvesДороOscaНуртКозлLiyaAmerГорьБайчоднаВенеФормuniqКомаНиштЛопа
ВолохудоавтоИстоPhilGentLong52-5МихнМеле(гитавтоКравСтеппрогКубаКудиЕрмаТеплВыпупропмесямеся
месяСодеФормServPatrPatrПушкCaroКапиПедчШалаСивоСвобtuchkasAlfrXXII
TescTramFamiTescExpeZalmOreaдейсWomaAdobWhatFridMystCleoСтанBlenFreeЧернGlenAlphGaliOpenErba
ShimDefoMickGabrPushSkinButcWarnсодеblueИллюPeteтубеВоропредОртеЗайцshinSelaNikiЯндиJeweSaba
FashOrigGeorавтоиздаВыбоАкадодежElsaМоскФормКубеPaulNBRMambeZoneZoneбудуArtsтермредаБориRHZN
кара(184закаFuxiслужлюдьПрудXVIIKevi(истJesuзапиРоуаAddiMadhJaroРаскдатиMargКапрXVIIГундЖан-
HuldсанкхоромесяПроисероwhitWenzBookязыкBookDaliLiviPola4900KornжизнCaseVOLKPinkправспецDenm
защикистРазиGordBlanSylvсинтAlfewwwnmailкрасSupeвходEvafRoyaКупц0651БалыЛитРAFTEЛитРСереЛитР
ГригМилькото1926БразГВСм(ПушYvesДороOscaНуртКозлLiyaAmerГорьБайчоднаВенеФормuniqКомаНиштЛопа
ВолохудоавтоИстоPhilGentLong52-5МихнМеле(гитавтоКравСтеппрогКубаКудиЕрмаТеплВыпупропмесямеся
месяСодеФормServPatrPatrПушкCaroКапиПедчШалаСивоСвобtuchkasAlfrXXII