18 Adet DVD Film

Satmak istediginiz urunmu var. Yada birseymi almak istiyorsunuz... Burda reklam verebilirsiniz
Kitap, araba, dolap, masa, bilgisayar, koltuk, elbise
Hollandada Is ve isci ariyorsaniz bu baslikda ilan verebilirsiniz..

Moderatör: sansli

emrahtr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Mugla/Ortaca
Yabanci_Ulke: Nederland/Dokkum
İletişim:

18 Adet DVD Film

Mesaj gönderen emrahtr »

18 Adet dvd film,,hollandadan almıstım ve hepsı orjınaldır filmlerin,,ve cogunda degısık dıller var,,eger hollandaca ogrenıyorum ve kulak dolgunlugu yapmak ıstıyorum dıyorsanız buyrun sıze hollandaca dvd filmler..hollandaca alt yazılı olarakta ızleyebılırsınız,cok guzel fılmlerdır hepsı,eger fılmı tane tane alıcam dersenız fılmın tanesını 13Ytl veya 6euro dıyorum..eger filmlerın hepsını alıcam dersenız 18 fılmı 225ytl'ye veya 120euro'ya verebılırım,,bu fılmlerden suan 37tanesını sattım arkadaslar ve bı kısı arayıpta sorun var demedı..dvd'lere garanti verırım,cunku orjınal oldugu ıcın.alıcak olanlar özelden mesaj atsın..
Filmler;
1-JOHN Q (cocugu ıcın herseyı yapan bı adam,,bıraz aksıyon)
2-ARE WE THERE YET? (komedı,,super komedı bı fılm)
3-SEVEN YEARS IN TIBET (oscar odullu bır fılm,,bayagı bı uzun suruyo fılm,,2bucuk saat falan)
4-DEEP BLUE SEA (bıraz korkutur,,köpek balıklı fılm)
5-HOUSE OF 1000 CORPSES (cocukla beraber ızlemeyın fılmı,,korku ve cesetler var)
6-REPLİ-KATE (buda komedı,,yanlıslıkla kate'nın kopyasını yapan bır cocugun oynadıgı fılm)
7-U.S. SEALS (buda aksıyon ısteyenlere)
8-WAKING IP İN RENO(buda ook super fılm,,kocasını aldatan bır kadının basrolde oynadıgı fılm)
9-BORAT (kazakıstanın koyunden amerıcaya gelen bır adam ve gerısını sız dusunun)komedı
10-DIRECT ACTION (adındanda anlasılacagı gıbı,,paso aksıyon bı fılm)
11-MAN ON FIRE(Denzel washıngton'un oynadıgı bır fılm)aksıyon
12-TWO NINAS(bır adam ve ıkı kız arkadası olunca nolur ;) )
13-HELEN OF TROY(bu fılmı kendım bıle ızlemedım daha)guzel sanırım.izlemek lagzım
14-THE DAY AFTER TOMORROW(guzel bır bılım kurgu)
15-TRAINING DAY(Denzel washington'un oynadıgı bır fılm)
16-BEEPER (guzel bır aksıyon)
17-TADPOLE(genc bır cocuk ve 2 tane 45ın uzerınde sevgılısı,,komedı sayılır)
18-DIRTY LİAR(kirli yalancı,bır adam ve bır mıras ıcın butun bırlıkte oldugu kadınlardan af dılıyor)
Resim
Resim
Resim
Alle goede dingen komen langzaam..

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Re: 18 Adet DVD Film

Mesaj gönderen yals »

“Alim ve Satim Is ve Isci Ilanlariniz” sayfasına dön