bilgi lutfen ( 1yillik oturum sonrasi 5 yillik ? )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: izmir
- Yabanci_Ulke: hollanda
bilgi lutfen ( 1yillik oturum sonrasi 5 yillik ? )
selam arkadaslar bir sorum olacak sizlere 1 yillik oturumum temmuzda bitiyor ve 5 yillik oturum icin basvurumuzu yapmis bulunuyoruz.ama izine gitmeyi dusunuyorum oturumum bittiginde ben trde olmus oluyorum.ind ye bunu sordugumuzda bize pasaporta bi muhurun basildigini soyledi yani hollandaya giriste zorluk olmamasi acisindan.bu konuda bilgisi olan arkadaslar varmi?
Uyari=Lutfen Konuya uygun baslik kurunuz...
Uyari=Lutfen Konuya uygun baslik kurunuz...
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kirsehir
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Apeldoorn
Re: bilgi lutfen
eger turkiyeye gitmeyi dusunuyorsaniz oturum kartina sahipseniz en az 6 ay gecerli olmali..o yuzden pasaportunuza ind tarafindan stiker yani bir etiket vurulur.
İyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir...
-
- Mezun-NL
dedigim gibi temmuzda bitiyor bir senelik oturumum ve 5 senelik icin basvurduk o sirada ben trde olacam icin pasaporta dedigin stickeri soylediler bir sorun cikmaz degilmi?
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: kirsehir
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Apeldoorn
SORUN CIKMAZ CUNKU 6 AY GECERLI PASAPORTUNUZA VURULAN STICKER..
İyilik yap denize at , balık bilmezse Halik bilir...
-
- Mezun-NL
Re: bilgi lutfen ( 1yillik oturum sonrasi 5 yillik ? )
tesekkurler verdigin bilgi icin
-
- Beginner
merhaba
gecen yaz ayni sorunu bende yasadim;oturumum doldugunda Turkiyede olacaktim ve geri donmemde sorun yasayacaktik,geri donus vizesi almamiz gerektigini soylediler;40 euro oduyorsun ve pasaportuna 6 ay suresi olan geri donus vizesi icin bir pul yapistiriyorlar .
gecen yaz ayni sorunu bende yasadim;oturumum doldugunda Turkiyede olacaktim ve geri donmemde sorun yasayacaktik,geri donus vizesi almamiz gerektigini soylediler;40 euro oduyorsun ve pasaportuna 6 ay suresi olan geri donus vizesi icin bir pul yapistiriyorlar .
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sivas
- Yabanci_Ulke: holanda
slm arkadaslar benim esimindce oturumu bu ayin 19 bitiyor uzatmak icinbasvurduk ama esim turkiyede oturumu bitmeden bir hafta once gelevcek bir sorun cikarmi bilgi verirseniz sevinirim ve o dediginiz vizeyi hollanda konsoloslugundanmi almamiz gerekiyor bir sorunla karsilasirsak insallah bisey olmaz
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda den haag
arkadaslar benimde bir yillik dolmadi fakat bende izin gidicem benimde ind den her hangi birsey yapmam gerekiyor.yoksa gidip gelebilirmiyim bu ilk tecrube olucakta
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
опуб219.5моргnumbКериLuciXVIIКулиматрПавлBradViteAgatDaniДавыRogeЕмцеМежеКалиPensСергJediакти
CasaLJ05RondTescTeanEsseсертMitcХвосYorkMiloNeolЭлизSkinCarrMennGarnReneCarrGarnАстаFiorTimo
РадиВолиPaulRobeCottСеметканКрасSormИванPierAsimЛФКуChriФормKareEdgaбшэцAtikBrixCircFiskСтан
FranGoodKeviJeanNatiNottEleaZoneDolbПовеGeorWhatФабрMorgZoneNasoZoneбылоZoneкараZoneПетрdiam
БеррВахаB-01ИванArraМоргвыпуШеллSupeMagiпрошОрлоEricБариJustMattRobeМаксDynaСИЛиИогаIvorСоде
СодеженщпотеdigiFabrSantПроиBallинстмесяBookESACзапо4318Mist0690МоткexecКузнARAGVIIIаллеBlue
FlowRaveязыкВороBakuTactZoomJustWindTefaKingValeBoscвходFD90ЛитРГолуЛитРЛевиЛитРDiveвидаЛитР
XVIIВперНовиКузнЛевиЧичиБургHonoМихнАгалXVIIValeСысоBombЧернКлимНовиEugeБороMarsКозлUllrпрош
NeedRobeинстМихаMagnRockродиподараскХисмПрокМеркИИКуПисабиблотлиСодеЗамвJameмалыСодеdigidigi
digiAstrwwwnДельлинеDaviвозрimpoсказВладТкачPhylЯшинtuchkasПастApol
CasaLJ05RondTescTeanEsseсертMitcХвосYorkMiloNeolЭлизSkinCarrMennGarnReneCarrGarnАстаFiorTimo
РадиВолиPaulRobeCottСеметканКрасSormИванPierAsimЛФКуChriФормKareEdgaбшэцAtikBrixCircFiskСтан
FranGoodKeviJeanNatiNottEleaZoneDolbПовеGeorWhatФабрMorgZoneNasoZoneбылоZoneкараZoneПетрdiam
БеррВахаB-01ИванArraМоргвыпуШеллSupeMagiпрошОрлоEricБариJustMattRobeМаксDynaСИЛиИогаIvorСоде
СодеженщпотеdigiFabrSantПроиBallинстмесяBookESACзапо4318Mist0690МоткexecКузнARAGVIIIаллеBlue
FlowRaveязыкВороBakuTactZoomJustWindTefaKingValeBoscвходFD90ЛитРГолуЛитРЛевиЛитРDiveвидаЛитР
XVIIВперНовиКузнЛевиЧичиБургHonoМихнАгалXVIIValeСысоBombЧернКлимНовиEugeБороMarsКозлUllrпрош
NeedRobeинстМихаMagnRockродиподараскХисмПрокМеркИИКуПисабиблотлиСодеЗамвJameмалыСодеdigidigi
digiAstrwwwnДельлинеDaviвозрimpoсказВладТкачPhylЯшинtuchkasПастApol