roc de ucuncu hafta 5.gun

NT2 sinavi ve Inburgeringsexamen icin Testler alistirmalar, Soru ornekleri ve Dil okullari ve Arkadaslarin Tecrubeleri

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

roc de ucuncu hafta 5.gun

Mesaj gönderen sansli »

meraba arkdslar uc hafta once basladigim startprogramma bitmek uzere cuma gunu son,ve bundan sonra sanirim hangi okula dusucegimiz belli olana kadar(2 yada 3 hafta)okula gitmicekmisiz,bu arada direksiyon derslerine agirlik vericem,herneyse testler fln iyyimis (hocama gore)bence yeterli degildi sonuclarim ama ben kotuydu sonuclar dememe ragmen hocam hayir sen kotu degilsin sonuclarin simdilik iyyi daha geleli 5 ay olmus ve bu sonuclar yeni gelen birisi icin yani senin icin iyi dedi,ama nt2 icin yada ilerisi icin yeterli degil dedi,ama sen hizli ogreniceksin biliyorum dedi,nerden anladi bilemiyorum :lol: internetteki bi sitedeki testleri yapabilmemiz icin code verdi tabi bunu parayi odeyenler alabiliyo,ben ilkgun yatirdigim icin aldim code mi ama alamayanlar vardi parayi henuz yatirmadiklari icn,ve bugun bbenle birlikte bikac kisi daha haric digerleri yapamadi testleri,okulda uc tane toets yaptim,hepsini not aldi hocamiz,seviyemizi kurs hocamiza bildirmek icin,uc tane yaptim ve ilkincisi %55.5 ikincisi %65.5 ucuncusu %57.4 hocam bu sonuclarin simdilik yani 5 aydir burda olan biriis icin iyyi dedi,eve geldim ve dorduncu toets %73.9 besinci toets kotu :( %47 cuma gunu bu ikisini gostericem baaklim bunlara ne dicek,,ve simdi az cok seviyemizi belirledi not aldi,bende sonuclari istedim ve defterime yazdi hocam saolsun,,

schrijfen A1
sprektenA1-yani a1 den az
luisteren A1-
lezen A1

sizce bu nasil bi sonuc daha neler yapmam gerek yardim ve bilgilerinizi bekliyorum,,,gelismeleri anlatmaya devam ederim,,,herkese allah kolaylik versin allah yar ve yardimcimiz olsun ins ins ins,,,
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

yals
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: Ankara
Yabanci_Ulke: TBS

Re: roc de ucuncu hafta 5.gun

Mesaj gönderen yals »

“NT 2 & Inburgeringsexamen Sinavlari ve Dil Okullari..!” sayfasına dön