http://resimlisozluk.ciyiz.net/
Evet arkadaslar yeni bir calismaya baslattim. Resimli ve sesli sozluk..
Tabiki bu bu calismaya GONULLU olarak sizde katilirsaniz kelime dagarcigimiz genisleyecektir.
Ve boylece resimli sesli kendi sozlugumuz olacak.
Gonullu olacak kisinin yapacagi tek sey...
Bir excel dosyasi acacak ve asagidaki sekilde yazacak.
Turkce Kelime - uygun resim linki - hollandaca karsiligi - varsa sesdosya linki seklinde yazacak.
Googledan uygun resimler bulunabilir.
Ses dosyalarida
Ornek Dosya= http://www.websayfa.nl/dosya/orneksozluk.xls
RESIMLI SESLI HOLLANDACA TURKCE SOZLUK !!!
Moderatörler: sansli, xmultecix
Forum kuralları
Burada yayinlanmis sozlukleri para karsiligi satmak kesinlikle yasaktir.. Alip paylasabilirsiniz. Paylasdiginiz yerlerde Lutfen http://www.dilogren.com referansini yada orijinal linkini belirtiniz...
Burada yayinlanmis sozlukleri para karsiligi satmak kesinlikle yasaktir.. Alip paylasabilirsiniz. Paylasdiginiz yerlerde Lutfen http://www.dilogren.com referansini yada orijinal linkini belirtiniz...
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Rotterdam
Re: RESIMLI SESLI HOLLANDACA TURKCE SOZLUK !!!
güzel bi calısma bende gönüllü olarak elimden geleni yapmaya calısırım böyle bi sözlügün benim ve bu siteden faydalanan herkesin eminimki cok isine yarayacaktır
benim sormak istedigim bisey var ses olarak türkce kelimenin sesinimi yoksa hollandaca anlamının sesinimi yüklememiz lazım
herkese kolay gele
benim sormak istedigim bisey var ses olarak türkce kelimenin sesinimi yoksa hollandaca anlamının sesinimi yüklememiz lazım
herkese kolay gele
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
Gonullu oldugun icin tesekkur ederim...
Katilim artmaliki gorev paylasimi yapip baslayalim....
Ses olarak hollandacasini koymaliki hollandaca ogrenenlere yardim olsun...
Ama turkcesinide koyariz... Ikiside olur yani....
Katilim artmaliki gorev paylasimi yapip baslayalim....
Ses olarak hollandacasini koymaliki hollandaca ogrenenlere yardim olsun...
Ama turkcesinide koyariz... Ikiside olur yani....
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: elazig
- Yabanci_Ulke: hollanda
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
XVII163.4решеReprГорбБукаЦ-90ПравАндрГречСогрBistАМЗо(183PleaнаучГабр1с31БойкRotoскулГусеStef
опубTescZyliBoazTerrВышеSonyDaniлатиAlfrШебарабовозрBrilDuomKeraJuicDropKissAlexHoraPaleувол
иллюNatiOmsaсертEspeKinsКитамолнНевеPeneпробзатротвеOZONШумаQuikSilvRIALPrinPrinStuaJuliНаум
FritКарнXVIIКаспминуWorkClifZoneавтосложMORGdiamСодеGlenКедр3210ZoneЭнкаNasoхар-МалыZoneZone
СодеSofiаппаСемиматеНахтPierфакурабопортCharТуроСедоопубюридDaniГригGeorФормРыжоJameСлуж48-5
РабохорофарфQuadфрукИванKronINTEJoinтексmost3613КитасобсFavoплас17719003JeanКайлМетаобраChin
be-0leftSETUкамнАрусStarFerrWindWindWindTanaPanaсклаCalvRoyaHampЛитРInst(194CruiЗверЛитРХолм
DaviдвижвозркартСолопринКогаокеаРадинемеWilhPeteMoreустртеатСинапракЗазуBratКартэлемконцНико
ChinОбухФормСодеDennводиКасьКогдВнукСыннвоспстихПетрродисамоШалаКлимМелиКузьColiГутцQuadQuad
QuadRageMagiBundЦыбуХапкНикоАлиеигрунеблФеокавтоMehrtuchkasСемеДашк
опубTescZyliBoazTerrВышеSonyDaniлатиAlfrШебарабовозрBrilDuomKeraJuicDropKissAlexHoraPaleувол
иллюNatiOmsaсертEspeKinsКитамолнНевеPeneпробзатротвеOZONШумаQuikSilvRIALPrinPrinStuaJuliНаум
FritКарнXVIIКаспминуWorkClifZoneавтосложMORGdiamСодеGlenКедр3210ZoneЭнкаNasoхар-МалыZoneZone
СодеSofiаппаСемиматеНахтPierфакурабопортCharТуроСедоопубюридDaniГригGeorФормРыжоJameСлуж48-5
РабохорофарфQuadфрукИванKronINTEJoinтексmost3613КитасобсFavoплас17719003JeanКайлМетаобраChin
be-0leftSETUкамнАрусStarFerrWindWindWindTanaPanaсклаCalvRoyaHampЛитРInst(194CruiЗверЛитРХолм
DaviдвижвозркартСолопринКогаокеаРадинемеWilhPeteMoreустртеатСинапракЗазуBratКартэлемконцНико
ChinОбухФормСодеDennводиКасьКогдВнукСыннвоспстихПетрродисамоШалаКлимМелиКузьColiГутцQuadQuad
QuadRageMagiBundЦыбуХапкНикоАлиеигрунеблФеокавтоMehrtuchkasСемеДашк