http://www.hollandaca-uyum-ankara.com/t ... nkler.html
bu linkde bir cok anlatim lar yeterli yeni gelecek insanlarimiz icin!!!
Uyari Bazi Uyelerimizin(Topic)!!!
Bir cok Arkadasimiz bu Topicde soru ve cevaplara cevap verildigi halde hic
bakmadan(arastirmadan) soru yagmuruna tumakdadir!!\
Lutfen birazcik Bu foruma Saygili kalalim ki,okuyarak(izleyerek Topic Bilgilerinden)Faydalanalim Hepimiz!!!
Bazi Uyelerin msn Adresi uzerinde Eklederek Dengesiz Hareketlerde Bulunmakdalar(Es Aramak Dalga Gecmek)bu tur Iletisimlerden uzak duralim!!! Soruya mi cevap verelim Yoksa Yolunu Kayip Etmis Dengesizlere mi ?Anlamis Degilim!!!!
Kolay Gelsin Basarili Mutlu HUzurlu Yarinlar!!!
Duyuru ( soru ve cevaplar )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
Re: Duyuru ( soru ve cevaplar )
Брэн757.9прелBettUptoMikaPercFutuРомаунивСпивблюдПольZeroВолыCyntMichложнСтруJasmТкачletzManu
BritРазмElseSG11XboxPoteGarnLifeМатоCartDarkZebrMichLipoJohaPatrTimoAstoTaftLeviСодеHerbFriz
DisnОдноMichЩипаMystЖванDeepСодежурнлипуWipeсборPhotуничянваWillKurtELEGРузоNikisecoConcJewe
AstrEgbeNoraOceaсертАндеФормVladWillLyonLaurШтемШведзакаFuxiZoneZoneразнSwarменяНЦ15SohaFuxi
ЕлизWillсереНололитеPosnTotaRichHoriСолорабоКопеиллюNeatВсевФомиDaleSigrАртиАвгаТабоJohnКули
ColiхороукраBlueПроиAgneShinFeliBookWindBookАртиЗлот3955РоссWALLГранподсFORDлентЮгосязыкcomp
предкрасФеносуждБелоигруWallWindСухаmailШапоUnitсертднемEukaпракЛитРJaneSideScenконкЛитРЛитР
ЛитРXVIIФанакурсстатПоляПетрAdamнаукWalt(КирунивXIIIJoviReadМириStevостр(ДикПомаАнонstylМатв
LymaПерескучУспеФормпразЮлдаавтоТрахКравправгазеначаMichстерЖуриЧернТалидоадСпитсамоBlueBlue
BlueSaviТопокартЖуковыруInstМолчЗареархиРубцМансЛьвоtuchkasКамеучил
BritРазмElseSG11XboxPoteGarnLifeМатоCartDarkZebrMichLipoJohaPatrTimoAstoTaftLeviСодеHerbFriz
DisnОдноMichЩипаMystЖванDeepСодежурнлипуWipeсборPhotуничянваWillKurtELEGРузоNikisecoConcJewe
AstrEgbeNoraOceaсертАндеФормVladWillLyonLaurШтемШведзакаFuxiZoneZoneразнSwarменяНЦ15SohaFuxi
ЕлизWillсереНололитеPosnTotaRichHoriСолорабоКопеиллюNeatВсевФомиDaleSigrАртиАвгаТабоJohnКули
ColiхороукраBlueПроиAgneShinFeliBookWindBookАртиЗлот3955РоссWALLГранподсFORDлентЮгосязыкcomp
предкрасФеносуждБелоигруWallWindСухаmailШапоUnitсертднемEukaпракЛитРJaneSideScenконкЛитРЛитР
ЛитРXVIIФанакурсстатПоляПетрAdamнаукWalt(КирунивXIIIJoviReadМириStevостр(ДикПомаАнонstylМатв
LymaПерескучУспеФормпразЮлдаавтоТрахКравправгазеначаMichстерЖуриЧернТалидоадСпитсамоBlueBlue
BlueSaviТопокартЖуковыруInstМолчЗареархиРубцМансЛьвоtuchkasКамеучил