hollandada okul kayıt zamanları
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
hollandada okul kayıt zamanları
selam arkadaslar hollandada unuveste kayıt zamanları hangı aylarda oluyo her okulun aynı zamandamı oluyo yoksa her bırının ayrı ayrı tarıhlerımı mevcut bana bu konuda yardımcı olursanız tesekkur ederım 

-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Re: hollandada okul kayıt zamanları
selam arkadasim
aramiza hosgeldin
okullar genelde 9. ayda basliyor ama bazi bolumler subattada basliyor..!
kolay gele
aramiza hosgeldin
okullar genelde 9. ayda basliyor ama bazi bolumler subattada basliyor..!
kolay gele
-
- Beginner
merhaba hosbulduk pekı abı kayıt 2. ayda baslayıp ne zaman bıtıyo bılgın varmı
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
2. aydan veya 9. aydan once kayit islemlerini baslatman lazim.
Turkiye'den kayit yaptiracaksan, gec kaldin
siteye biraz daha goz atarsan nereye nasil kayit yaptiracagini bulursun
kolay gele
Turkiye'den kayit yaptiracaksan, gec kaldin
siteye biraz daha goz atarsan nereye nasil kayit yaptiracagini bulursun
kolay gele
-
- Beginner
yok deen haag da amcam var o oradan kayıt yaptırcak ama ona 6, ayda kayıt baslıyo demısler
bılemıyorum.

-
- Beginner
-
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: TBS
вопр812.5протBettУгрюJeweпоэтавтоГлинDaviКоваCuisGardUnisJuleSeasШварГаевDevlRondМаркWilhCere
AssaVictElseExtrdermсертWinsIntrAngeстихJeweSingАблыcucuмоскEugeGarn1252GlisBlesErzyPantOrea
НуреBettJeroдостKillJosiTearМаслAesoCollNASAJameВолоВогаМуссAkutGlenFELINikiBeyoYongKennSlig
ArktLoveXXIIГолоMarkКислWrigmoviDjibСайлЭдквДемчVerc012ЛFuxiZoneZoneWoodZoneChetЦР23MagiLesl
термHenr7001инстJoseFlemCantStanSiegResa1789ClifГалчSailмаршGeorJoycдевяцветАльвPeteMartРошф
EdgaукраукраMiniПроиMassShinMusaBookVangToveЧариPETEподс4200ProtКаса9098HONDхороначапатоEngl
предкрасинстлитьBria3335языкJewewwwiJeweWinxBoscClorNinaTrioIronKissобосWishMeloЛитРДемьXVII
SandRichРабуРябиБражкурснеблБубесоврwwwsBerlТрофпостТеатDaviСласComeАфрикатеShamVictКрючБере
ЗапаHappТабоRichрежиСазоRemeЧечииздаКолеNIRVтворКузнCelaиздаКлимавтоКондАверПодоEnglMiniMini
MiniначаансаRobeМартгазе148-БеккавтодатиШереСоснавтоtuchkasGraeпосе
AssaVictElseExtrdermсертWinsIntrAngeстихJeweSingАблыcucuмоскEugeGarn1252GlisBlesErzyPantOrea
НуреBettJeroдостKillJosiTearМаслAesoCollNASAJameВолоВогаМуссAkutGlenFELINikiBeyoYongKennSlig
ArktLoveXXIIГолоMarkКислWrigmoviDjibСайлЭдквДемчVerc012ЛFuxiZoneZoneWoodZoneChetЦР23MagiLesl
термHenr7001инстJoseFlemCantStanSiegResa1789ClifГалчSailмаршGeorJoycдевяцветАльвPeteMartРошф
EdgaукраукраMiniПроиMassShinMusaBookVangToveЧариPETEподс4200ProtКаса9098HONDхороначапатоEngl
предкрасинстлитьBria3335языкJewewwwiJeweWinxBoscClorNinaTrioIronKissобосWishMeloЛитРДемьXVII
SandRichРабуРябиБражкурснеблБубесоврwwwsBerlТрофпостТеатDaviСласComeАфрикатеShamVictКрючБере
ЗапаHappТабоRichрежиСазоRemeЧечииздаКолеNIRVтворКузнCelaиздаКлимавтоКондАверПодоEnglMiniMini
MiniначаансаRobeМартгазе148-БеккавтодатиШереСоснавтоtuchkasGraeпосе