BELCIKAYA YENI GELEN VE 5 YILLIK ALAN VAR MI ?
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- unknown
- NT1
- Turkiye_Sehir: Türkiye-FatSa
- Yabanci_Ulke: Belgium-Beverlo
BELCIKAYA YENI GELEN VE 5 YILLIK ALAN VAR MI ?
Arkadaslar merak ettigim bi konu var belediyeden belediyeye fark ettigini ve degistigini duydum
Yeni belcikaya gelen kisilere 5 aylik yerine 5 yillik oturum alan var mi aramizda yada duydugunuz var mi "?
Yeni belcikaya gelen kisilere 5 aylik yerine 5 yillik oturum alan var mi aramizda yada duydugunuz var mi "?
Misyonumuz al sancakli bayrak..
ALLAH'in onunde egiliriz ancak.!!!
-
- Gonullu
- Turkiye_Sehir: turkiye_mersin-tarsus
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Zaandam
Re: BELCIKAYA YENI GELEN VE 5 YILLIK ALAN VAR MI ?
ben hep duyuyorumm direk 5 yillik veriyo bazi belediyeler ama bazilarida surunduruyorrr..benim arkadaslar hep 5 yillik aldi ben 1 senelik aldim eylul 2008 de..ben gentte oturuyodum simdi antwerpen tasindim orda dediler ne bu 1 senelik hemen 5 senelik verdiler bana 1 temmuzda..
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: sanliurfa birecik
- Yabanci_Ulke: belcika BxL
Kardes ben 5 yillik aldim belediye alakasi yok bence esin belgum vatandasi ise 5 yillik veriyolar esin belgum vatandasi olmamis sa 1 yillik veriliyo sanirim alakasi yok belediyeden Oke
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
slm
kayit preseduru belediyeden belediyeye farklilik gosteriyormus fakat verdikleri kart sureleri aynidir. benim bildigim esi belcika veya ab vatandasi olan kisilere direk 5 yillik kart veriyorlar onun harici esi ab vatandasi olmayan kisilere daha kisa verildigi.
bu arada sen hangi sehirdeydin islemlerin daha hizli gibi ben hala randevu bekliyorum.
kayit preseduru belediyeden belediyeye farklilik gosteriyormus fakat verdikleri kart sureleri aynidir. benim bildigim esi belcika veya ab vatandasi olan kisilere direk 5 yillik kart veriyorlar onun harici esi ab vatandasi olmayan kisilere daha kisa verildigi.
bu arada sen hangi sehirdeydin islemlerin daha hizli gibi ben hala randevu bekliyorum.
2009 Ocak :Basvuru
2009 Mayis :Ret
2009 Mayis :Solvit sikayet
2009 Haziran :Vize
2009 Temmuz :Belcika'ya gelis
2010 Ocak :5 Yillik oturum
2011 subat :Hollanda belediyeye kayit
2011 mart :Ind'ye basvuru
- unknown
- NT1
selamlar ozl ben belcıkaya ayın 5 ınde geldım 13 unde beledıyeye kayıt olduk bugun mektup gelmıs beledıyeden oturum kartınızı alın dıye ben lanaken dayım bakalım ne kadarlık oturum verıyorlar buradan bı kısı daha almıs ona 5 aylık vermısler benım esım hollanda vatandası zaten yanı ab vatandaslıgı var bakalım 5 yıllık verıyorlarmı yarın bellı olacak hayırlısı bakalım
- unknown
- NT1
ayrıca ne randevusu yahu burada yok oyle bırsey ben geldıgım zaman beledıyeye kayıt oldum bana dedıler 3 gun sonra kontrole gelıcez eve geldıler eve bıle gırmedıler bı kagıt ımzalattılar sonra gıttı bugunde haber geldı ıstersen sen bı daha ugra beledıyeye ben yarın gıttıgımde ehlıyetımı degıstırıcem orada dırek degısıyorlar ve hemen verıyorlar yenısını..
-
- Gonullu
Degerli insanlar Belediyeler Butce Gelir Durumlarina gore bazi kisitlamalarda on kosul izliyor aslin da olmamasi gereken bir status,lakin Belcika Yerlesim Gocmen Dairesinde mvv Aile
Birlesimi ile Gelenlerde daha siki Kotrol var ki taki vermis oldugunuz acik yerlesim Adreslerine gelen postalarin(mm)takip altinda bu yuzden gelen mvv ile ilgili mektuplara anin da cevap veriniz(Yerlesim Adresin)de mutlaka (Mahalli Gocmenler icin Sorumlu gizli memur Raport -mvv-tutmakda) gunluk bulunmasi gerekir!
Sabirli Dikkatli olunuz!!!
belgelerinizi ucretli posta ile iletiniz normal posta ile atmayiniz kayip olmamasi icin!
Birlesimi ile Gelenlerde daha siki Kotrol var ki taki vermis oldugunuz acik yerlesim Adreslerine gelen postalarin(mm)takip altinda bu yuzden gelen mvv ile ilgili mektuplara anin da cevap veriniz(Yerlesim Adresin)de mutlaka (Mahalli Gocmenler icin Sorumlu gizli memur Raport -mvv-tutmakda) gunluk bulunmasi gerekir!
Sabirli Dikkatli olunuz!!!
belgelerinizi ucretli posta ile iletiniz normal posta ile atmayiniz kayip olmamasi icin!
- unknown
- NT1
Ogrendigime gore belediyeden belediyeye fark ediyor bana 5 aylik verdiler suanda oturumu ulke disina cikmaniz yasak denildi. Fakat avukata sordum evlilik cuzdani oldugu zaman ve esiniz yaninizda oldugu zaman sorun olmaz seklinde bir sey soylendi ne kadar dogru bilmiyorum..
-
- Mezun-BE
- Turkiye_Sehir: İstanbul
- Yabanci_Ulke: Belçika_Anvers
Ben daha kayit bile olamadim 4 hafta icinde randevu vercez dediler. bu sure dolmak uzere. birde yaz oldugu icin isler hepten yavas yavass ilerliyor. bakalim ne olacak. beklemedeyim hala.
Unknown sana 5 aylik vermisler. simdi ne olacak peki. Ogrenebildin mi hangi elekronik karti alacagini?
Unknown sana 5 aylik vermisler. simdi ne olacak peki. Ogrenebildin mi hangi elekronik karti alacagini?
2009 Ocak :Basvuru
- unknown
- NT1
Kusura bakma Ozl gec oldu biraz once 5 aylik aldim sonra kagit gelmisti belediyeden elektronik kart icin muracaat edin diye gittim belediyeye isim dahi yok burada esimde hollanda vatandasi belcikaya beni getirmek icin oturum aldi bana 5 yillik verdiler 2 haftada..