15GÜN İCİNDE VİZEM GELMEZSE İNTİHAR EDECEM. RABBİM ŞAHİT

Belcikadan vize basvurusu nasil yapilir. Belcikadan Hollandaya gecis nasil hangi sartlarda yapilir. Belcika uyum sinavi

Moderatörler: sansli, unknown

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
son_um_sun
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: sakarya
Yabanci_Ulke: belçika

15GÜN İCİNDE VİZEM GELMEZSE İNTİHAR EDECEM. RABBİM ŞAHİT

Mesaj gönderen son_um_sun »

kımsenın psıkolojısını bozmak ıcın bolye bır konu baslıgı acmıyorum .ve bu yuzden burda bulunan arkadaslrın psıkolojısını bozacagım ıcın herkesten ozur dılıyorum.ve herkezın bu anlamda haklarını helal etmesını ıstıyorum.

benı kımse tanımıyo bende burda bulunan kımseyı.kısacası oldugum durumu anlatmak ıstıyorum.5 senelık evlıyım. esımın ben askerdeyken aılemle olan proplemlerı dolayısıyla dogdugu ulkeye belcıkaya yolladım. ıkı tanede cocugumu yoladım. esımı kacırdıgım ıcın aılesıyle aramda problemlerım vardı.esım 1 seneden berı cocuklarım la beraber yurtdısındalar.ve 2 ay once aıle bırlesımınden bana ıstek yaptılar.ama hersey bukadarla bıtmedı.olmadık yerde olmadık sekılde esımın tavıalrı ıle karsılastım.bana karsı soguk olması. bana karsı yaptıgı kelımler.BENI ALTATTGINI DSUNUYORUM.BUNU HISEDIYORUM.BUUN FARKINDAYIM.CUNKU OKADAR UZKA OLDU BANA.VE BUKADAR BASIT BIR YOL SECMIS GIBI.COCUKLARA AILESI BAKIYO .CALISIYO.VE OLMADIK SORU ISARETLERI BIRAKIYO KAFAMDA......

BEN 15 GUN SURE KOYDUM KENDIME VE BU SURE ICERSINDE ISLEMLERIM GERCEKLESMESSE CANIMA RABBIMIN HUZURUNDA YEMIN EDIYORUM KIYACAM.COCUKLARIMIN OZLEMINDEN KAFAYI YEDIM.GETIRMEYE GETIRMEDILER 1 SENEDEN BERI. KIMSENIN BASINI AGIRTMAK ISTEMIYORUM.

BUNU BURADA KONU ETMEMIN BIR ANLAMI YOK. AMA SADECE SUNU DEMEK ISTIYORUM.KOCASINI BEKLEYEN YADA KARISINI BEKLEYEN ARKADASLAR ALLAH YOLLARINDA ONLARI BEKLESINLER.KIRLENMIS BIR BEDENIN TASIDIGI YUREKLE ONLARI BEKLEMESINLER.5DAKKALIK VUSLATLARIN PESINDE BEKLEMESINLER GELENINI.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. ALLAHA EMANET OLUN....

son_um_sun
Beginner
Beginner
Yabanci_Ulke: belçika

Re: 15GÜN İCİNDE VİZEM GELMEZSE İNTİHAR EDECEM. RABBİM ŞAHİT

Mesaj gönderen son_um_sun »

1.ci gün

elektronique
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: karaman
Yabanci_Ulke: Belçika

Mesaj gönderen elektronique »

umtkbr
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: tomarza-kayseri
Yabanci_Ulke: amsterdam-hollanda

Mesaj gönderen umtkbr »

kardesım senın durumun cok zor allah yardımcın olsun bende 4,5 aydır beklıyorum
ama bu kadar kolay pes etme allah buyuk gun dogmadan neler dogar belkı 16, gun olacak ıslerın nıye boyle dusunuyorsun hem bak ıkı tane yavrun var senın daha cok sarılman lazım sen cocuklarını dusun esın senı aldatıyor senı dusunmuyorsa sen onu neden dusunuyorsun allah askına sen bence bı pısıkologa gorun ınsan hayatı bu kadar basıt degıl sabır sabır sabır.......

hatice25
NT3
NT3
Turkiye_Sehir: Erzurum
Yabanci_Ulke: Rotterdam
İletişim:

Mesaj gönderen hatice25 »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Mesaj gönderen sansli »

bu aradaki sogukluklar insanin aklina herseyi getirebilir,,,oda orda skntilar cekiyodur iki cocuguyla birlikte calismak zorunda onunda skldigi zamanlar oluyodur oyuzden sogukluklar ollmus olabilir bu demek deildirki esiniz sizi aldatiyor...uzakliklar olunca ister istemez tartismalar soogukluklar olur oluyoda bu bicok kisi icin gecerlidir ama hemen bu kaniya varmayin bence,,,hadi diyelimki var boyle bisey hatice arkdsmznda dedigi gibi dunyanizi mahveden biri icin neden AHIRETINIZI yakasiniz ki????????
bence bundan emin olmadan yuvanizi bozmayin esinizle acik acik konusun aradaki problemin ne oldugunu sorun cozmeye calisin...ve bence caniniza kiymayi kesinlikle dusunmeyin umtkrb arkdsmzn dedigi gibi ya 16.gun olursa ne olucak ...16.gun isiniz olursa ve esiniz sizi aldatmiyosa sizi buyuk bi ozlemle bekliyosa NE OLUCAK????? o arkanizda biraktiginiz cocuklarin PSIKOLOJISI ne olucak....babalarini INTIHAR EDEREK KENDILERINI YANLIZ BIRAKAN KISI olarak hatirlicaklar....cok iyi dusunun cana kiymak cok kolay,,, yasamak ve ya yasamayi becerebilmek mucadele etmek onemli olan...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

Gekkie_n.s
NT1
NT1
Turkiye_Sehir: manisa
Yabanci_Ulke: hollanda,utrecht

Mesaj gönderen Gekkie_n.s »

yabancı8454
NT1
NT1
Yabanci_Ulke: hollanda

Mesaj gönderen yabancı8454 »

conhoney
Mezun-NL
Mezun-NL
Turkiye_Sehir: Aydin
Yabanci_Ulke: Hollanda-Groningen

Mesaj gönderen conhoney »

Guzel kardesim,esinden ve cocuklarindan ayri olmak ve ailevi problemler senin ruhsal durumunu cok yipratmis anlasilan.Senin bu durumunun tek ilaci (SABIR),sabredeceksin sabretmelisin.
Iki guzel cocuk sahibisin ve kendi isteginle bu yavrucaklari babasiz birakmak gibi bir hakka sahip degilsin.
Sen yanlarinda olmasanda,cocuklarin biliyorki bir babalari var,birisi baban varmi diye sorsa evet var diyecekler(BABAM TURKIYEDE)diyebilecekler!!!,Eger intihar edersen cocuklarin kime nasil ne diyecekler.
Esim beni aldatiyor diyorsun,bu dedigin cok buyuk bir itham.Esinin seni aldattigini gozlerinle gordunmu!!!
eger gorduysen tamam ne istiyorsan yap ama eger gormediysen sakin esim beni aldatiyor deme.
Aklinda gezinen supheler ve endiseler seni depresyona suruklemis ve artik esin ne dese ona karsi bir guvensizlik ve suphe duyuyorsun,senin bu yaptigin evliliginizi bitirir ve bununda sorumlusu sen olursun.
Evlilikte aslolan birbirine kesin olarak guvenmektir,guven olmazsa evlilikler olmeye mahkumdur.
Esin seni yanina aldirabilmek icin istek yapmis vize muracaatinda bulunumussunuz,eger karin seni aldatsa neden seni yanina aldirtmak istesin neden vize muracaati yapsin.
Unutmayinki esleriniz yabanci ulkede sizlerden daha cok stress icindeler ve bu vize sureci onlari cok daha fazla yipratiyor,hele hele disaridaki es kadinsa bu iki misli zorlasiyor ustelik iki tanede cocugun sorumlulugu var.
Her ne derdin varsa esinle yuzyuze konusarak cozum bul cunku seni en iyi anlayacak esindir ama bunu esinin seni anlayabilecegi sekilde yap.
Esine karsi asla bencil olma,ilk ve herzaman esinin nasil mutlu olacbilecegini dusun ve bu sekilde hareket et.Sabreden hep sen olmaya gayret et,sonunda mutlulugu yakalayacaksin.
Unutma kardes(INSAN HAYATTA NEYI COK ISTIYORSA ONA SAHIP OLUR).ama bu bazen cok fazla mucadele ve sabir gerektirir sende bunu yapmalisin.
Simdi birak aglanip sizlanmayida cocuklarina BABA ol onlarin senin sevkatine ve sevgine ihtiyaci var.
Esini ve cocuklarini sev onlara guven ve herseyi zamana birak.
Allah esinle ve cocuklarinla birarada mutlu bir hayat surmeni nasip etsin Insallah

volcan
Mezun-BE
Mezun-BE
Turkiye_Sehir: izmir
Yabanci_Ulke: Belçika

Mesaj gönderen volcan »

“Belcikadan Basvuru” sayfasına dön