Bu baslik Latinda Bilmediginiz Kelime ve Cumleleri SOrabilirsiniz

Moderatör: sansli

monoton
Beginner
Beginner

..slm tüm dil meraklı arkadaslarım

Mesaj gönderen monoton »

..ben ılk adımı attım hollandacaya ama nasıl ogrencez dusunduruyor bıraz ortam lazım onuda nasıl bulcaksak ama neysebız yınede ogrenelım ogrenebıldıgımız kadar ıngılızce bılıyorsanız bıraz hollandaca ogrenmenıze yardımcı olur cumle kurulusalrı yakın bırbırıne mesela ıngılızce de I HAVE bende var demek hollandacada İK HEB bende var demek HEB, HEBBEN yanı sahıs zamırlerını ıyı ogrenın tamammı bırde bol bol kelıme ogrenın wala benkafaya taktım ogrencem keske bu sıteyı daha once bulsaydım sıte kurucularına tesekkurler TOT ZIENS

gucci-envyme
Beginner
Beginner

Re: ..slm tüm dil meraklı arkadaslarım

Mesaj gönderen gucci-envyme »

monoton yazdı:..ben ılk adımı attım hollandacaya ama nasıl ogrencez dusunduruyor bıraz ortam lazım onuda nasıl bulcaksak ama neysebız yınede ogrenelım ogrenebıldıgımız kadar ıngılızce bılıyorsanız bıraz hollandaca ogrenmenıze yardımcı olur cumle kurulusalrı yakın bırbırıne mesela ıngılızce de I HAVE bende var demek hollandacada İK HEB bende var demek HEB, HEBBEN yanı sahıs zamırlerını ıyı ogrenın tamammı bırde bol bol kelıme ogrenın wala benkafaya taktım ogrencem keske bu sıteyı daha once bulsaydım sıte kurucularına tesekkurler TOT ZIENS
evet site harikaaa

“Bilmediginiz Kelime ve Cumleler” sayfasına dön