Hollandad Guvenlik karti gecer limi?

Hollandada Yasam nasildir. Nerede nasil davranmali? Hollandadaki gunluk yasamla ilgili ip uclari

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Hollandad Guvenlik karti gecer limi?

Mesaj gönderen attractive01 »

Arkadaslar Selamu aleykum diyorum hepize oncelikle... Basliktanda anlasilacagi gibi merak etigim konu tR deyken rafting rehberliydim ama buraya gelmeden once esim bana guvenlik olmami kartini almami soyledi Oylede yaptim Su an 3 aydir NL Deyim ogrenmek istedigim sey Ben burda sahsen guvenlik olabilirmiyim? Veya Ne yapmam lasim kartimla Hollandada calismak icin ?? sUkur yabanci dillerimizde var Holandocam cok iyi olmasada.. Bu konuda acil yardimlariniz bekliyorum Ona gore hareket etmem lasim veya bunu ogreninceye kadar Buralarda is bakiyorum.... Allah yar ve yardimciniz olsun simdiden tesekkuler :geek:

“Hollandada Yasam - Kanunlar” sayfasına dön