Selam site halki,
acaba bana bilgisi yada deneyimi olan birisi yardim edebilirmi...
ben yaklasik uc aydir persoonlijktoeslag aliyorum is verenimden . bu toeslagi bana verecekleri icin mektuplada belirtildi. acaba mvv basvurusunda bu bir sorun teskil edermi?
selamlar
maas hesaplanmasi ( toeslag)
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Gonullu
Re: maas hesaplanmasi ( toeslag)
maasinizin net aylik olmasi (mesaii saatleri haric )en az 38 saat usdunde calisiyor olmali!!!
vardiyeli calisma ornegin uc vardiye bu dahil ,ustabasi ,seflik mi ,isletme bolum sefligi icin mi ?maas yukselmesi,diplomali iscilerdeki hizmet maas(calisma)aylik ucretlerde,ozel sahsi maas yukselmesi nedeni nedir dendiginde buna cevap ?bulmmalisiniz(borclanmami)!!ne tur bir isle ?mesgulsunuz!!!
maasiniza zam yapilmisdir olabilir kontratla yenilenmis maas gelir kagiti aylik gelirizlele maas banka girdiniz esit ayni olmalidir elden mas alinmis olmamalidir(RED mvv islemi )alirsiniz!!
maas cetveliniz de eksiklik olmamalidir!!!
vardiyeli calisma ornegin uc vardiye bu dahil ,ustabasi ,seflik mi ,isletme bolum sefligi icin mi ?maas yukselmesi,diplomali iscilerdeki hizmet maas(calisma)aylik ucretlerde,ozel sahsi maas yukselmesi nedeni nedir dendiginde buna cevap ?bulmmalisiniz(borclanmami)!!ne tur bir isle ?mesgulsunuz!!!
maasiniza zam yapilmisdir olabilir kontratla yenilenmis maas gelir kagiti aylik gelirizlele maas banka girdiniz esit ayni olmalidir elden mas alinmis olmamalidir(RED mvv islemi )alirsiniz!!
maas cetveliniz de eksiklik olmamalidir!!!
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
38 saat calısmasaatı olmalı lafından vazgecın artık!!!!
arar 55 kardesım mvvbasvursu ııcn haftalık 38 saat calısılmalı en az demısın...ben ınd yı aradımoyle bırs seyın olmadıgını soyledıler?sen neye dayanarak bunu soluyorsun???
- 2run34
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: tokat
- Yabanci_Ulke: Alkmaardayım :-)
Re: 38 saat calısmasaatı olmalı lafından vazgecın artık!!!!
Arkadasım bu maas hesaplaması cok karısık bir sey bende de cok problem oldu sitedeki arkadaslar ne kadar yardımcı olur bilmem ama senin icin en yararlısı sana en yakın ind ofisine git salarispaper la en garanti cvp ı alırsın.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
03 Kasım 2009 Hollanda dayım.
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
10 06 2010 Inburgering examen Geslaagd
17 06 2010 Rijbewijs ophalen
03 09 2010 5 yillik oturum.
30 09 2010 B2 tot C1 Cursus
10- 11 -10 Uniye basladim ( Hukuk fakultesi ) .
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
Re: maas hesaplanmasi ( toeslag)
benım esım ınd yı aradı maasını ve saatlerını soyledı.24 saat calısyor esım ve maası da ınd nın maasının uzerınde.kadın saatlerle ılgılı sorun olmaz dedı..