hollanda da meslekler
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
Re: hollanda da meslekler
mrb arkadasim sinavinda bol ama bol sans dilerim ins sansinda din gb her zaman yaninda olur.bence burda muhasebeci ol derim cunku burasi turkiye gb degil herkes vergisini vermek zorunda oldugu icin bunu tavsiye edebilirim.sana kolay gelsin...
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
sanirim bu msjin banaydi arkdsm,,,eger bana dediysen muhasebecilikde cok hesap kitap matematik isi var arkdsm gidio suanda yaninda zorunlu ing dersleri fln ilk basta benide cagirmisti gel beraber gidelim okula diye ama sonradan gorustugumde matematigin gittikce agirlastigini hesap kitap isinin cok oldugu soyledi bende hic ama hic sevmem hesap kitap islerini zaten oldum olasi matematigi sevemedim gitti bi turlu benim ilgi alanim genelde sozel oldu...ben kresde calismak istiyorum bu bolumle ilgili arastirmalarim suruyo,,,yinede tavsiyen icin cok tesekkur ederim ilgilenip cvp yazdigin icin saol...blak yazdı:mrb arkadasim sinavinda bol ama bol sans dilerim ins sansinda din gb her zaman yaninda olur.bence burda muhasebeci ol derim cunku burasi turkiye gb degil herkes vergisini vermek zorunda oldugu icin bunu tavsiye edebilirim.sana kolay gelsin...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Den Haag
- darısıbasima
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: kayseri
- Yabanci_Ulke: turkiye