soru ( Hollandada bosanmis olup, evlenmek icin? )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
Re: soru ( Hollandada bosanmis olup, evlenmek icin? )
slm bu konuyla ilgili veya buna benzer seyle karsilasanlar varsa yazsinlar lutfen paylassinlar
-
- Beginner
slm birde benim sormak istedigim bana oturum avkati lazim ama uzman olan bir avkat bilen varsa yazsin lutfen tl numarasi olabilir
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: istanbul
- Yabanci_Ulke: hollanda-zeeland
merhaba.Ben hollandaya geleli 6 yil olmak uzere ve ben su anda esimden ayri yasiyorum bosanmak uzeriyim sosyal yardim aldigim icin esimin adina oturum basvurum kabul edilmedi cunki belediyeden adresimizde ayri gorunuyor.Son olarak cocuklarla kalabilmek icin yeniden oturum basvurusunda bulundum cocuklarim hallanda vatandasi.Acaba bana bu oturumu verirlermi bi bilginiz varmi ve bosanma davasi acmamiz sorun yatatirmi?
- Sanchantal
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: ANTALYA
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Dortrecht
icim karardi yaav :S
21-09-2010 Evlendim...
18-10-2010 İlk Turistik Vizemi Aldım...
09-11-2010 Hollandaya Uçuyorum...
15-02-2011 Sınava Girdim...
18-02-2011 Sinavi Patlattim ...
18-10-2010 İlk Turistik Vizemi Aldım...
09-11-2010 Hollandaya Uçuyorum...
15-02-2011 Sınava Girdim...
18-02-2011 Sinavi Patlattim ...
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Arkadasim 5 yili gecmis,,, hollanda vatandasliginada basvurabilirsin, artik oturumun kendi ustune olabilir diye biliyorum, inburgeren sinavlarini verdiysen bir belediyen ile gorus derim.
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: istanbul karaman
- Yabanci_Ulke: hollanda
Not; Artik oturum karti sartlarindan biri ( sureli veya suresiz kart basvurusu) inburgerings sinavlarini yapmak onun icin soyledim.