HOLLANDA vatandasi olmanin sartlari

Hollandada Yasam nasildir. Nerede nasil davranmali? Hollandadaki gunluk yasamla ilgili ip uclari

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
attractive01
Mezun-NL
Mezun-NL

Re: HOLLANDA Vatansasligi almanin Sartlari

Mesaj gönderen attractive01 »

Arkadaslar tekrar guzel ve positif cevaplariniz icin sasli ve el bobo ve digerleride ama Bende hala emin olamadim sizin yazdiklariniz benimde dusundugum gibi ve insani guze morofe eden iletiler.. Mesela El bobo arkadasim yazmis 3.5 sene iste basvuruyla birlikta ama ben su an Ind sayfasini actim Ingilizce sorun deel bir de hollandacasina baktim gerci hollandacam super degil o kadar ama sunu gordum ik wil nederlander worden kisminda¶

(U bent ten minste 3 jaar getrouwd met een Nederlander en woont ten minste 15 jaar onafgebroken legaal in Nederland, de Nederlandse Antillen of Aruba)
Burda en azindan 3 senedir evlisisiniz bir NL Vatandasi ile he 15 sene NL DE Yasiyorsaniz falan acaba ben mi yanlis anladim Boykle bir kural olamaz 15 sene inanilmaz bir sey mezarda mi veriyoalr vatandasligi veya ben mi yanlis anladim..... Arkadaslar icimizde hic sonradan NL vatandasligina gecen bir arkadasimiz veya kesin bir bilgisi olan yok mu ? :?: Cunku bu 15 sene bana cok anlamsiz cok uzun ve anlasilmaz geldi dunyanin hic bir vatandaslik kanununda boyle bir sey yok sanirim.. Neyse Arkadaslarimizda bir zahmet kesin bir bilgisi olan veya bunu yasamis arkadaslarimiz tam bir bilgi yasarsa sevinirim.... Bu arada tenezul edip her defasinda mesj yazan arkadaslarimizda cok tesekkurler.... Allah yar yardimciniz olsun :geek:

“Hollandada Yasam - Kanunlar” sayfasına dön