hala evim cikmadi bu nebicim ulke
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
hala evim cikmadi bu nebicim ulke
slm arkadaslar bu ulkede hic evim olmicak galiba bu gidisle gecen gun ev bakmistikya malesef onuda baskalari aldi kaldikmi yine evsiz valla cok bunaliyorum ne zaman kendi evim olcak kaynanamlara daha nekadar tahammul edebilirim bilmiyorum woningnet ve directwoning haricinde nerden ev tutabiliriz bilgisi olan varsa yazsin lutfen
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
Re: hala evim cikmadi bu nebicim ulke
arkkdsm uzuldum senin adina ama sabret yakinda cikicaktir sizede bi ev cunku cok yaklasmissiniz yani cikmasi lazim duzenli dolduruyosan,bide amsterdam sart degil dersen woonnet.nl var denhaag.,yada baska rotterdam,tilburg,vs baska yerlerin ev burolarinin adreslerini arastirip oralardanda doldurabilirsin,amsterdam hem baskent hem cok kalabalik bi sehir ve evlerin yeteri kadar olmamasi sebebiylede uzun yillar ev cikartamayanlar oluyo,ama kucuk yada eski ev dolduranlar yada sansi yaver gidenler daha cabuk ev cikartabiliyolar,,umarim en kisa zamanda bi ev cikar ve icinde bulunmak istemedigin bu durumdan siyrilarak kendi evine kavusursun arkdsmm,,,gonca yazdı:slm arkadaslar bu ulkede hic evim olmicak galiba bu gidisle gecen gun ev bakmistikya malesef onuda baskalari aldi kaldikmi yine evsiz valla cok bunaliyorum ne zaman kendi evim olcak kaynanamlara daha nekadar tahammul edebilirim bilmiyorum woningnet ve directwoning haricinde nerden ev tutabiliriz bilgisi olan varsa yazsin lutfen
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
burasi ev konusunda lanet bi ulke...
Burda dogup buyuyen insanlarda ayni durumda.
bekleki ev ciksin...
Burada 18 yasina gelen ilk olarak eve yaziliyor ileriyi dusunerek...
Burda dogup buyuyen insanlarda ayni durumda.
bekleki ev ciksin...
Burada 18 yasina gelen ilk olarak eve yaziliyor ileriyi dusunerek...
-
- Beginner
slm arkdaslar benimle ayni uzuntuyu paylastiginiz icin sagolun ama bizim evimizin amsterdamda olmasi lazim cunku esimin isyeri burda roterdam denhaag uzak olur en azindan bir saat of bilmiyoruz ne yapcagimizi woningneti beklersek daha cok bekleriz gi bi geliyo baska yerlerdende nasi ev bulcaz bilmiyorum daha cocugumun odasi bile yok ev hakkinda baska bilgisi olan varsa yazsin lutfen
- ufoss
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: Trabzon/Tekirdag
- Yabanci_Ulke: Hollanda-Breda
- İletişim:
esinin maasi yeterlisi ise ev satin almayi deneyiniz bence