isyan ( hollanda ve hollandalilarla yasanan zorluklar )
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- acer
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: yozgat cayiralan
- Yabanci_Ulke: hollanda rotterdam
Re: isyan ( hollanda ve hollandalilarla yasanan zorluklar )
arkadasim durumun cok zor allah kolaylik versin mahkemeyi kaznirmisin bilmiyorum ama allah yardimcin olsun diyorum seninde bir duzenin olur insallah bende evlilimin besinci senesinde geldim hollandaya ikibucuk ay oldu gercekten insanin psikolojisi bozuluyor birtek sen degilsin bu durumda olan sansli arkadasimda besinci senesinde geldi sekiz senedir gelemeyenlerde var dua et
UYUM SINAVINA 10/10/2007 GIRDIM
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
NL 17/08/2008 GELDIM
okula baslidim
ikinci oturuma basvurdum 02/06/2009
bes yıllık oturumum geldı 10 07 2009
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
evet arkdsm acer arkdsmza katiliyorum bende 5 inci senemde geldim nl ye 5 ay oldu geleli,bende tam artik bitti gidemem bes sene gidemedim bundan sonrada gidemem artik diye dusunuyodum,ama umidimi kesmisken oldu ve sinavi gectim,vizeye basvurduk vize cikti geldik oturuma basvurduk okul bile cikti ehliyete basladim teori sinavini kazandim simdi pratik sinavina hazirlaniorum,,, ustune bidde geleli 5 ay gecti yani duusun olmicak dedigimden beri olan seyler bunlar,,,umidini kaybetme ins ins ins sende bian once gelirsin duzenini kurarsin yeni hayatina esine duzenine kavusursun arkdsm,,,ailesi burda olan herkes eninde sonunda buraya gelecek bunu dusunun ha bu ilk evlendiginiz yil olcak kimilerinde,kimilerindede bizimki gibi 5 sene sonra 8 sene sonra olcak ama OLUCAK,,,bide bakmissinki vizen cikmis bu seferde aileni arkanda birakma huznu cokucek icine oyuzden simdiden ailenle en iyi vakitlerini gecirmeye bak sen,,,umarim en kisa zamanda sende gelirsin arkdsm,,,,acer yazdı:arkadasim durumun cok zor allah kolaylik versin mahkemeyi kaznirmisin bilmiyorum ama allah yardimcin olsun diyorum seninde bir duzenin olur insallah bende evlilimin besinci senesinde geldim hollandaya ikibucuk ay oldu gercekten insanin psikolojisi bozuluyor birtek sen degilsin bu durumda olan sansli arkadasimda besinci senesinde geldi sekiz senedir gelemeyenlerde var dua et
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda
arkadaslar 5 yılda nasıl gıdıyosunuz nl ye anlamadım..bu kadar uzun surermı..hem 5 yıl once sınavda yoktu anlamadım red mı yıyosunuz evrkmı ıstenıyor bır acıklarmısınız...
normalde sıcılınız temızse ve evraklarınız tamamsa uzun surmez benım bıldıgım
cevap yazarsanız memnun olurum
normalde sıcılınız temızse ve evraklarınız tamamsa uzun surmez benım bıldıgım
cevap yazarsanız memnun olurum
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: Ankara
- Yabanci_Ulke: Rotterdam
-
- NT1
- Turkiye_Sehir: sakarya
- Yabanci_Ulke: hollanda