sofi numarasi nasil alirim?
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
-
- Beginner
- Turkiye_Sehir: kirikkale
- Yabanci_Ulke: hollanda- rotterdam
sofi numarasi nasil alirim?
Arkadaslar ben Hollandaya geleli yaklasik 45gun oldu ve bugun oturum kartimi aldim fakat sofi numarasini nasil ve nereden alacagim hakkinda bi bilgisi olan varmi?ve bundan sonraki adimlar icin bir fikir? yardimci olursaniz cok sevinirim
-
- Gonullu
Re: sofi numarasi nasil alirim?
Bulundugunuz Belediye (Burgerzaken)Sizlere Gerekli olan Vergi numarasi ni Burgurnummer (Guncelestirip)Yollar!!Sofinummer Eski Adiyla Ki, Bundan Sonra Saglik Sigortasina Vergi Dairesine de Gerekli Bilgileri Verirsiniz ki Sizlere Ek Odenekler Vergi iadesi Saglik Primleri Geri Banka Hesabiniza Donsun(Zorgtoeslag)!!! vs.............!!
Hizla Yolunda Sizin isler Sabirli Olunuz!!! Belediyeden Bilgi Alabilirsiniz!!!
Hizla Yolunda Sizin isler Sabirli Olunuz!!! Belediyeden Bilgi Alabilirsiniz!!!