portfolio icin ise basladim,,,
Moderatör: sansli
Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
- sansli
- Ogretmen
- Turkiye_Sehir: turkiye
- Yabanci_Ulke: hollanda-den haag
portfolio icin ise basladim,,,
evet arkdslar baslikdada belirttigim gibi portfolio icin ise basladim, haftada 2 gun 4 saatden gidiyorum 11 den uce kadar,musteriyle olsun diger is arkdlariyla olsun patronla olsun biraz bile olsa konusmak cok iyi oluyo ozellikle benim gibi konusmaya cekinen bi yapiniz varsa,,, konusmaya alisiosunuz cok iyi oluyo. gonullu is,contrat yok,maas yok,portfoliomu hazirladigim zaman cikicam oda az kaldi bi werk hebben kismindan 3 bewijz kaldi onuda bitirirsem cok rahatlicam,ayni zamanda dun rijswijk deki sinav icin brief doldurdum ve bugun yada yarin gondericem 8-10 hafta icinde cvp geliyomus sanirim cok basvuru oldugu icin uzun suruyomus,,,hayirlisiyla basvurucam bakalim aslinda korkmuyoda degilim ya kaybedersem diye ama sans artik napalim,,,duyduguma gore nieuwskomen olanlar direk a2 sinavina giriyolarmis zorunlu,ama oudkomen ler a1 zorunluymus a2 eger hollanda pasaportu isterseler zorunluymus,,,ve belediye oudkomen ler icin a1 examen icin para oduyomus a2 yi isterseler kendileri odeyip giriyolarmis,,,yeni gelenler ise 2008 ve sonrasi direk a2 examena giriyomusuz ve belediye oduyomus,eger kaybedersek kendimiz oduyomusuz ikincisinde...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: oss/hollanda
Re: portfolio icin ise basladim,,,
hayirli olsun arkadasim bende docentim portfoliomu yeni aldim henuz baslamadim sinav icin fazla gec kalma ben dun aanvraag yaptim bilmiyorum artik nezaman cevap gelir ama dedigin gibi cok gec geliyormus kolay gele
- sansli
- Ogretmen
reisbey2008 yazdı:hayirli olsun arkadasim bende docentim portfoliomu yeni aldim henuz baslamadim sinav icin fazla gec kalma ben dun aanvraag yaptim bilmiyorum artik nezaman cevap gelir ama dedigin gibi cok gec geliyormus kolay gele
tesekkur ederim arkdsm... nasil yani ogretmenmisin sen (docent) derken?benim portfoliomda bitmek uzere bende dun hocamla birlikde doldurduk formu ve bugun yolladim tr ye gitmeden once sinavi yapip kurtulmak istiyorum,cunku tatile gidip geldikden sonra ogrendiklerimi unutmakdan korkuyorum,tr de surekli turkce konuscagim icin,gitmeden bilgiler tazeyken sansimi denemek istiyorum ins ins ins bunuda rabbimin izniyle gecerim,hayirlisiyla ins ins ins ,,,
buarada seninde ehliyet sinavin baya gec olmus tariihi ama gec olsun guc olmasin olumlu olsun ins ins ins,umarim ikincide hayirli haberler alirsin arkdsm...
hollandadayim(2008-5)
-
- Mezun-NL
- Turkiye_Sehir: hatay
- Yabanci_Ulke: oss/hollanda
hayir arkadasim yazim hatasi olmus :d docentimden yazacaktim bende aynisini dusunuyorum insallah hayirlisiyla bunlarida asariz ama zamanla hersey geride kaliyor ilk zamanlara gore baya dilim gelisti ve insan konustukca rahatliyor kendine guveniyor calismaya devammmmm
durmakk yokkkkkk
durmakk yokkkkkk
- sansli
- Ogretmen
hmm simdi anlasilir oldu,bende diorum nasil docent olmus acaba?reisbey2008 yazdı:hayir arkadasim yazim hatasi olmus :d docentimden yazacaktim bende aynisini dusunuyorum insallah hayirlisiyla bunlarida asariz ama zamanla hersey geride kaliyor ilk zamanlara gore baya dilim gelisti ve insan konustukca rahatliyor kendine guveniyor calismaya devammmmm
durmakk yokkkkkk
evet aynen katiliyorum ozellikle benim icin bu ise girme olayi cok iyi oldu mecbur kalmasam cekindigimden hic konusmuyorum ama ise gidince mecburen diger is arkdslariyla patronla musteriyle mecburen konusuorum ve dediign gibi kendime guvenim gelio alisiyorum...ayni zamanda sinifdaki diger bayan arkdslarla okul disinda gorusuyorum beraber alisverise gidiyorum,cafeye oturup biseyler icerken saatlerce konusuyorum(saatler gectigini gunesin etkisinin azaldigindan anliyorum insan bi konusmaya baslayinca gerisi geliyo,umarim bu konusmalar sinavimizda bize yardimci olur...
hollandadayim(2008-5)
-
- Site Admin
- Turkiye_Sehir: yozgat-kayseri-tekirdag-trabzon
- Yabanci_Ulke: hollanda-breda
Masallah Sansli
Hollandaya geldin geleli bos durmuyorsun
ehliyetini aldin, sinavla super hasir nesirsin
bence bu azimle guzel bi yerlere gelceksin,
Basarilarinin devamini dilerim
kolay gele
kolay gele
- sansli
- Ogretmen
mrb ablacim cok saol,,,evet yani ben soyle dusunuyorumm eger ben bu ulkeye gelmissem ailemi arkamda birakip ozlemeyi goze almissam,hayata binevi sifirdan baslicaksam,biseyler yapmam sart cunku burda gezme imkani cok fazla yok (en azindan benim oldugum yerde heryeri ezberledim)pazar,market,kucuk carsi,buyuk carsi,rijswijk,deniz kenari,parklar fln)hergun hergun insan ayni yeri gezmekden skliyo,oyuzden meslek diploma bi mesgale SART bence diye dusunuyorum,,,gonullu is ama kasa yapmayi,satis yapmayi,pinle odeme yapilirken makineyi ayarlamayi,en onemlisi daha cok konusmayi ogrendim,,bunlar yanima kar kaliyo,,,simdi dunde rotterdamdaki sinav icin mektubu gonderdim cvp bekliyorum ins ins ins onuda alnimin akiyla gecerim,tek korkum assessments ondan korkuyorum cunku 5-10 dk arka arkaya pek konuscak bisey bulamiyorum,,,burda bian once a2 yapip mbo ya yazilmak istiyorum,agustos-september da yazilmalar basliomus okul icin ozamana kadar a2 yapip mbo ya basvurmak istiyorum kinderopvang icin,,,duydugum her opendag lara gidiyorum bilgi almak icin,,,bakalim hakkimizda hayirlisi olur ins ins ins,,,destegin icin,iyi temenni ve dileklerin icin ayrica cok tesekkur edeirm ablacim,,,ehliyet benim en buyuk hayallerimden biriydi dilden bile on siraya koydum ehliyeti ve gleir gelmez ilk oncce onu hallettim....umarim herkes istedigi yerlere ulasir,,,Geluk yazdı:Masallah Sansli
kolay gele
hollandadayim(2008-5)