samenwonen da problemi olan warmi ?

Hollandada Yasam nasildir. Nerede nasil davranmali? Hollandadaki gunluk yasamla ilgili ip uclari

Moderatör: sansli

Forum kuralları
Lutfen Forumun Sagligi icin Copluge donmemesi icin kurallara uyalim.. Aksi taktirde yazilariniz silinecektir.
*Konuya uygun baslik seciniz. ( yardim, lutfen, acil gibi baslik kullanmayin. )
*Arama yapmadan konu acmayiniz. Yazinizi Uygun konu basligi altinda aciniz. ( sinav oncesi, duyuru, kendinizi tanitin, alim satim )
*Bir kisinin yazisina Tesekkur etmek istiyor iseniz. Yazi yerine tesekkur dugmesine tiklayin.
italiano_dj22
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Adana
Yabanci_Ulke: Hollanda-Oosterhout

samenwonen da problemi olan warmi ?

Mesaj gönderen italiano_dj22 »

Kullanıcı avatarı
sansli
Ogretmen
Ogretmen
Turkiye_Sehir: turkiye
Yabanci_Ulke: hollanda-den haag

Re: samenwonen da problemi olan warmi ?

Mesaj gönderen sansli »

kartinizin arkasinda partnerinizin adi yazdiigndan ayrilma oldugu takdirde bazi skntilar olusabiliyor,,,sinirdisi edilme gibi..ben samenwonen degilim ama aile birlesiminde es uzerinden alinan oturum varken ayrilik yasandiginda boyle sorunlarla karsi karsiya kalbiliyor gelen kisi,,,ama samenwonen olan veya kesin bilgisi olan arkdslar en kisa zamanda cvplandiricaklardir sorunuzu...
hollandadayim(2008-5)
ehliyetimi aldim(2008-12)
5yillik oturumumu aldim(2009-03)
ik had mijn inburgeringsdiploma gekregen(2009-12)
ik begin met niveauverhoging cursus...
Ik werk vrijwilligster als fietsdocent
Mbo opleiding Helpende zorg en welzijn 2011-09

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

Oncelikle Sabirli olunuz Bir cok larimiz aslinda ayni sikayetde bulunuyorlar Kisilerle
Evlenirken onlara cidden formalite evlenme yaptigimizi Gizleyip ,daha sonra bu yasantiya
sahte evliligi surdurememekdeyiz!
Bu ulkede Gecim cok zor Ekonomik kriz yuzunden tek gelirli bir kisi evin gecimini mecburi odemeleri tek basina getirmesi(Para odemelerini)Denklestirmesi cok zor eger Anlayisli es hak vermiyorsa!!!!
mekan vergileri(Gelir vergileri)gaz su Elektrik,Saglik primleri enaz 255 euro esler icin onceden bu ay;lik primler kesiliyor ornek!! mayis bu ayin 20 sinden once kesilmis banka hesabindan ileriki haziran her ayin birin de tewmmuz ise her ayin 20 sinde banka hesabindan Otomatikmen
kesilmekde(mecburi odemeler) yuzunden maddi manevi stresler Dogabiliyor bu yuzden Eslerden
Sikayetci olmak bence hatali!!Eger Anlasmali ise zaten sorun cikmaz eger samenwonnen ciddi evlilik belirterek suc aramak da yersiz!!!
Oncelikle en az 3 yil uc ay calismis evli olmus ayni adrede bulunmaniz gerekir!!!!!
Mecbursaniz en az iki yili Doldurmus olup( ind Sartlari Risikolari Goze Alirsaniz)

baska Adrese gecersiniz Esiniz sizi yud disi ettirmek istemeden(bu Adresde oturmuyor)dediginde sildirmemesine dikkatli olunuz!!

eger Katrolu calisiyor iseniz ,tum mecburi Dil Egitim kurslarinda (nt2)dahi sertifikaniz Diplomaniz varsa bu Durumda bir Avukat nezdinde en az 1450 euro gerekmekdedir!! yeni kisilerde 1650 euro!!

bu konuda uzman Turk Avukatlardan bilgi aliniz!!

Cok dayanamaz olmaniz halinde baska adrese gecip ayni gun icerisinde ind den randevu alip
kendi adiniza gecici oturum bas vurusu yapabilirsiniz!!!3000 euro oturum karti(yerlesim karti)icin odemeniz gereklir!!

Bu yuzden lutfen sahte Evlilik (samenwonning)lerden uzak durunuz ki, bu tur durumlardan Kurtulabilesiniz!! Isde bu tur sorunlari tasiyamaz olursunuz!!

Avrupada yasam acikceza evi gibidir!!

Uyari-Evlenmeden once her seyi Eslerinizle konusunuz(Onlara mutluluk vermek icin umit veripde onlarin Hayatlarini cikmaz duruma Sokmuyalim(Depresyonlara)SEvgi ,Mutluluk icin Umit vermek Ne demek dir Bunu bilelim!!
Bu Hepimiz icin gecerlidir!!!
Yani Turk esimiz aksine bunu bu sekilde bize yapsa ne tur bir Depresyona Gireriz lutfen Sabirli olalim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neden Sorun yapiliyor buna anlam veremiyorum,
calisiniz bir isde ona(esinizin adina Hesab numaraniza Ayliklar) her ikinizde ayni hesab banka karti olmak uzre ,girsin sizde baska bir yerde yasama Devam ediniz daki isleriniz yoluna girene kadar!!
Banka aylik maas saglik sigortasi tum belgeler Resmi Belediye kayit Adresinde kagit uzeri Gozukmelidir!! bu yuzden bu durumda Belediyeden gba uitttreksel alip saklayiniz! ki bu da 6 ay gecerlidir!! Esinizin kimlik ve vergi maas belgelerini kopye etmelisiniz!!
Ayrica ind ye giderken maas ve formule a(uluslar arasi dogum kayit ornegi)beraberinizde olsun!gba uittreksel ind Randevu tarihinde yeni cekilmis vesikalik resim!

Eger burda bir ciddi duzgun mutluluk verebileceginiz Degerli insan varsa ki o kisi altinda bu yerlesme oturumunu alma(birlikde yasama)imkani munkundur!!!
bu konuda pm bilgi ok!! bu topicde bilgi vermisdim bakiniz!!! cikar yondemler(Alternatif)

Kolay Gelsin!!

arar_55
Gonullu
Gonullu

Mesaj gönderen arar_55 »

arar_55 yazdı:Oncelikle Sabirli olunuz Bir cok larimiz aslinda ayni sikayetde bulunuyorlar Kisilerle
Evlenirken onlara cidden formalite evlenme yaptigimizi Gizleyip ,daha sonra bu yasantiya
sahte evliligi surdurememekdeyiz!
Bu ulkede Gecim cok zor Ekonomik kriz yuzunden tek gelirli bir kisi evin gecimini mecburi odemeleri tek basina getirmesi(Para odemelerini)Denklestirmesi cok zor eger Anlayisli es hak vermiyorsa!!!!
mekan vergileri(Gelir vergileri)gaz su Elektrik,Saglik primleri enaz 255 euro esler icin onceden bu ay;lik primler kesiliyor ornek!! mayis bu ayin 20 sinden once kesilmis banka hesabindan ileriki haziran her ayin birin de tewmmuz ise her ayin 20 sinde banka hesabindan Otomatikmen
kesilmekde(mecburi odemeler) yuzunden maddi manevi stresler Dogabiliyor bu yuzden Eslerden
Sikayetci olmak bence hatali!!Eger Anlasmali ise zaten sorun cikmaz eger samenwonnen ciddi evlilik belirterek suc aramak da yersiz!!!

Oncelikle en az 3 yil uc ay calismis evli olmus ayni adrede bulunmaniz(kendi adinia yerlesim oturum baska adrese gecebilirsiniz)kayit olmak gerekir belediye ve ayni gunde ind basvuru oturum (Randevulu) gerekir!!!!!
Mecbursaniz en az iki yili Doldurmus olup( ind Sartlari Risikolari Goze Alirsaniz)

baska Adrese gecersiniz Esiniz sizi yud disi ettirmek istemeden(bu Adresde oturmuyor)dediginde sildirmemesine dikkatli olunuz!!

eger Katrolu calisiyor iseniz ,tum mecburi Dil Egitim kurslarinda (nt2)dahi sertifikaniz Diplomaniz varsa bu Durumda bir Avukat nezdinde en az 1450 euro gerekmekdedir!! yeni kisilerde 1650 euro!!

bu konuda uzman Turk Avukatlardan bilgi aliniz!!

Cok dayanamaz olmaniz halinde baska adrese gecip ayni gun icerisinde ind den randevu alip
kendi adiniza gecici oturum bas vurusu yapabilirsiniz!!!300, euro oturum karti(yerlesim karti)icin odemeniz gereklir!!

Bu yuzden lutfen sahte Evlilik (samenwonning)lerden uzak durunuz ki, bu tur durumlardan Kurtulabilesiniz!! Isde bu tur sorunlari tasiyamaz olursunuz!!

Avrupada yasam acikceza evi gibidir!!

Uyari-Evlenmeden once her seyi Eslerinizle konusunuz(Onlara mutluluk vermek icin umit veripde onlarin Hayatlarini cikmaz duruma Sokmuyalim(Depresyonlara)SEvgi ,Mutluluk icin Umit vermek Ne demek dir Bunu bilelim!!
Bu Hepimiz icin gecerlidir!!!
Yani Turk esimiz aksine bunu bu sekilde bize yapsa ne tur bir Depresyona Gireriz lutfen Sabirli olalim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neden Sorun yapiliyor buna anlam veremiyorum,
calisiniz bir isde ona(esinizin adina Hesab numaraniza Ayliklar) her ikinizde ayni hesab banka karti olmak uzre ,girsin sizde baska bir yerde yasama Devam ediniz daki isleriniz yoluna girene kadar!!
Banka aylik maas saglik sigortasi tum belgeler Resmi Belediye kayit Adresinde kagit uzeri Gozukmelidir!! bu yuzden bu durumda Belediyeden gba uitttreksel alip saklayiniz! ki bu da 6 ay gecerlidir!! Esinizin kimlik ve vergi maas belgelerini kopye etmelisiniz!!
Ayrica ind ye giderken maas ve formule a(uluslar arasi dogum kayit ornegi)beraberinizde olsun!gba uittreksel ind Randevu tarihinde yeni cekilmis vesikalik resim!

Eger burda bir ciddi duzgun mutluluk verebileceginiz Degerli insan varsa ki o kisi altinda bu yerlesme oturumunu alma(birlikde yasama)imkani munkundur!!!
bu konuda pm bilgi ok!! bu topicde bilgi vermisdim bakiniz!!! cikar yondemler(Alternatif)

Kolay Gelsin!!

italiano_dj22
Beginner
Beginner
Turkiye_Sehir: Adana
Yabanci_Ulke: Hollanda-Oosterhout

Mesaj gönderen italiano_dj22 »

“Hollandada Yasam - Kanunlar” sayfasına dön